reklama
aob66
Moderatorka
McPearl gdzie Ty mieszkasz, ze takich ludzi masz wokolo przedszkolanka - nie powinna i ja tez bym sie wkur... a co do sasiada... jak dla mnie takie cos jest obrzydliwe
Dobrze, ze mnie tu malo znaja i nie slysze zadnych glupich komentarzy...
Karpanna jak odpoczniesz to powinno chyba troche ustapic.. ale pomysl, ze to juz niedlugo...
Ja chyba powinnam po macierzynskim isc do pracy na jakas infolinie! Od rana caly czas ktos dzwoni do mnie ehhh;-) dopiero teraz przeszlam sie na poczte wyslac zwolnienie i do apteki wydac kasiore
Ale zamierzam dzis ubrac choinke:-):-) i robie obiadek dla meza len mi na chwile odpuscil:-)
Dobrze, ze mnie tu malo znaja i nie slysze zadnych glupich komentarzy...
Karpanna jak odpoczniesz to powinno chyba troche ustapic.. ale pomysl, ze to juz niedlugo...
Ja chyba powinnam po macierzynskim isc do pracy na jakas infolinie! Od rana caly czas ktos dzwoni do mnie ehhh;-) dopiero teraz przeszlam sie na poczte wyslac zwolnienie i do apteki wydac kasiore
Ale zamierzam dzis ubrac choinke:-):-) i robie obiadek dla meza len mi na chwile odpuscil:-)
Mojego przywiozłam z przedszkola i dostał klocki magnetyczne. Została kasa z paczek więc dzieci idą jeszcze na Mikołaja do kina na "Wielką Szóstkę" ))
Femme zapomniałam Ci odpowiedź. Teściowa przyjeżdża w poniedziałek bo ściemniliśmy, że wyjeżdżamy na weekend ))) Szkoda, że już w poniedziałek ale dobrze, że jeszcze weekend spokój )))
McPearl okropny ten gościu. Nie lubię takich typów...
Doggi jak tam skurcze? Udało Ci się torbę spakować ?
Femme zapomniałam Ci odpowiedź. Teściowa przyjeżdża w poniedziałek bo ściemniliśmy, że wyjeżdżamy na weekend ))) Szkoda, że już w poniedziałek ale dobrze, że jeszcze weekend spokój )))
McPearl okropny ten gościu. Nie lubię takich typów...
Doggi jak tam skurcze? Udało Ci się torbę spakować ?
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
McPearl, no co za stary zbok!!!
Ja dzisiaj znów w teren poszłam, godzinka łażenia między blokami, ale przynajmniej nie mam wyrzutów sumienia, że nic nie robię
Ja dzisiaj znów w teren poszłam, godzinka łażenia między blokami, ale przynajmniej nie mam wyrzutów sumienia, że nic nie robię
agulqa_b
Fanka BB :)
Ale mi znow brzuch twardnieje
Ł juz zaczyna marudzic na prace
Rozumiem zw wkurza go to ze caly dzien go nie ma i lipna kasa do tego plus zapieprz
Ale kurde on nie kuma ze te pieniadze sa nam potrzebne?:O
Laski potrzebuje isc na kurs z ksiegowosci
Dokladnie chodzi o rozliczanie malej firmy
Wie ktoras z Was cos? Jestem sklonna jechac troche km na taki kurs, byle mi cos dal poza samym papierkiem
Ł juz zaczyna marudzic na prace
Rozumiem zw wkurza go to ze caly dzien go nie ma i lipna kasa do tego plus zapieprz
Ale kurde on nie kuma ze te pieniadze sa nam potrzebne?:O
Laski potrzebuje isc na kurs z ksiegowosci
Dokladnie chodzi o rozliczanie malej firmy
Wie ktoras z Was cos? Jestem sklonna jechac troche km na taki kurs, byle mi cos dal poza samym papierkiem
reklama
MommyTigger
Fanka BB :)
Agulqa to normalne że brzuch tak twardnieje ;-) Mój jest jak kamień co nie pomaga w siedzeniu i lepieniu Na razie ulepiłam tylko 100 uszek w między czasie co rusz do pokoju małego musialam latać bo tv wieszali i 1000 pytań do było , jeszcze musialam sama rozkminić jak kanały wyszukać ale ogarnęłam.
Najdałam się i idę dalej lepić. Aaa co do krocza to mnie dość często boli , nie napiszę , że mocno bo mocno to dopiero będzie bolało
Najdałam się i idę dalej lepić. Aaa co do krocza to mnie dość często boli , nie napiszę , że mocno bo mocno to dopiero będzie bolało