reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Nie wychodziłam bo mi zakazał ale ja się źle czuję bez świeżego powietrza.
No nic za tydzien mam wizyte to sie dowiem co z moją szyjką. Czy ona moze znow stac sie twarda??

Ostatnia edycja:
McPearl gdzie Ty mieszkasz, ze takich ludzi masz wokolo:eek: przedszkolanka - nie powinna i ja tez bym sie wkur...:confused2: a co do sasiada... jak dla mnie takie cos jest obrzydliwe:baffled:

Dobrze, ze mnie tu malo znaja i nie slysze zadnych glupich komentarzy...

Karpanna jak odpoczniesz to powinno chyba troche ustapic.. ale pomysl, ze to juz niedlugo...

Ja chyba powinnam po macierzynskim isc do pracy na jakas infolinie! Od rana caly czas ktos dzwoni do mnie ehhh;-) dopiero teraz przeszlam sie na poczte wyslac zwolnienie i do apteki wydac kasiore:confused2:

Ale zamierzam dzis ubrac choinke:-):-) i robie obiadek dla meza:tak: len mi na chwile odpuscil:-)

Mojego przywiozłam z przedszkola i dostał klocki magnetyczne. Została kasa z paczek więc dzieci idą jeszcze na Mikołaja do kina na "Wielką Szóstkę" :)))

Femme zapomniałam Ci odpowiedź. Teściowa przyjeżdża w poniedziałek bo ściemniliśmy, że wyjeżdżamy na weekend :)))) Szkoda, że już w poniedziałek ale dobrze, że jeszcze weekend spokój :))))

McPearl okropny ten gościu. Nie lubię takich typów...

Doggi jak tam skurcze? Udało Ci się torbę spakować ?

McPearl, no co za stary zbok!!! :szok:

Ja dzisiaj znów w teren poszłam, godzinka łażenia między blokami, ale przynajmniej nie mam wyrzutów sumienia, że nic nie robię :-p

Ale mi znow brzuch twardnieje :p
Ł juz zaczyna marudzic na prace
Rozumiem zw wkurza go to ze caly dzien go nie ma i lipna kasa do tego plus zapieprz
Ale kurde on nie kuma ze te pieniadze sa nam potrzebne?:O

Laski potrzebuje isc na kurs z ksiegowosci
Dokladnie chodzi o rozliczanie malej firmy
Wie ktoras z Was cos? Jestem sklonna jechac troche km na taki kurs, byle mi cos dal poza samym papierkiem

reklama
Agulqa to normalne że brzuch tak twardnieje ;-) Mój jest jak kamień co nie pomaga w siedzeniu i lepieniu :-D Na razie ulepiłam tylko 100 uszek :confused2: w między czasie co rusz do pokoju małego musialam latać bo tv wieszali i 1000 pytań do było , jeszcze musialam sama rozkminić jak kanały wyszukać ale ogarnęłam.

Najdałam się i idę dalej lepić. Aaa co do krocza to mnie dość często boli , nie napiszę , że mocno bo mocno to dopiero będzie bolało :-D

Do góry