reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Jenn ja miałam przepowiadające, bolesne co ok. 4 min nawet po 30-50s, trwały po kilka godzin, no ale nie w 33 tc. Może relaksująca kąpiel? Większa dawka magnezu?
Teraz póki co nic poza twardnieniem nie mam.

Jak czytam te wasze ceny mieszkań... Ach :rofl2: Trzeba uciekać z tego molochu :-D Tu to za 30-40m ok. 300tys

Ostatnia edycja:
reklama
femme termin mam na 31 stycznia
jezyk mam takie wrażenie, że nospa na mnie nie działa.. Wcześniej takich intensywnych skurczy nie było, w sensie częstych. Teraz widzę, że zdecydowanie jest ich więcej. W czwartek idę na ktg, ciekawe czy tak jak ostatnio będą one się pojawiać.
Skurcze nie są bardzo bolesne, ciężko to określić, natomiast teraz doszły do tego lekkie bóle w odcinku lędźwiowym no i podbrzusze również. Nie martwię się na zapas, gin mówił, że skurczami nie mam się przejmować, szyjka jest w porządku.

W Poznaniu ceny mieszkań potworne, no cóż to jest minus dużego miasta..

Ostatnia edycja:
Femme to zapraszam do mnie, też 15 tys mieszkańców i akurat pod nami mieszkanie na sprzedaż:-D Okolice Torunia odpowiadają?

LayDeek, niezła cena :szok:. w sumie za taką kasę oglądałam fajny domek (szeregowy), ale jednak domek. musisz mieć dobre osiedle i fajne mieszkanie skoro taka kwota.

ja się cieszę, że przynajmniej mieszkanie mam za free... no tyle, że nie mogę go sprzedać, bo nie jest moje na własność póki co.

TASIA - w sumie fajnie okolicę, i nie tak daleko do Torunia około 200km :-p

u nas ceny kosmos ... w starym budownictwie to za dwa pokoje może być coś za 150tyś znalazła :dry:

JENN- to jeszcze masz czas ;-) ja takie skurcze miałam ale w dni terminu to mi dali zastrzyk na rozwarcie gdyby nie to to bym pewnie też nie rodziła :-D :-p

My na kredyt trochę poniżej 250 tys. wybudowaliśmy dom :szok: co prawda wiele tu jeszcze brakuje, ale jednak... dodam, że sami nic nie robiliśmy bo ani czasu ani zdolności, więc sporo poszło na robociznę. A moje miasto podobnie jak femme , trochę ponad 10 tys. mieszkańców

Skurczy też nie mam, ale całą ciążę brałam luteinę (teraz od paru dni nie biorę), no i do tej pory aspargin. Doraźnie Buscopan forte zamiast nospy

Femme tak tanio ze grzech nie brac :-D ja troche zaluje ze nie kupilismy w samym inie mieszkania, pozniem by bylo latwiej wynajac biorac pod uwage ze nam z ł szybko sie nudzi i pewnie za kikma lat bedziemy chcieli sie gdzies wyprowadzic
Na tej wiosce raczej nie wynajmiemy :-\

Laydeek kumpla brat w poznaniu cis w podobie
I od dewelopera
Dkatego ja jednak wole rynek wtorny bo czesto mozna wejsc i mieszkac a remontowac w trakcie a od dewelopera to jednak siano w kuchnie i lazienke trzeba od razu wlozyc

Megami gdzie Ty mieszkasz?!:O

Zeby nie to ze do budowy trzeba miec dzialke to bysmy na pewno sie budowali
A tak lipa
Zadna ciotka nam nie zapisaka dzialki :p

reklama
Do góry