reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Jenn ja miałam przepowiadające, bolesne co ok. 4 min nawet po 30-50s, trwały po kilka godzin, no ale nie w 33 tc. Może relaksująca kąpiel? Większa dawka magnezu?
Teraz póki co nic poza twardnieniem nie mam.

Jak czytam te wasze ceny mieszkań... Ach :rofl2: Trzeba uciekać z tego molochu :-D Tu to za 30-40m ok. 300tys

Ostatnia edycja:
reklama
femme termin mam na 31 stycznia
jezyk mam takie wrażenie, że nospa na mnie nie działa.. Wcześniej takich intensywnych skurczy nie było, w sensie częstych. Teraz widzę, że zdecydowanie jest ich więcej. W czwartek idę na ktg, ciekawe czy tak jak ostatnio będą one się pojawiać.
Skurcze nie są bardzo bolesne, ciężko to określić, natomiast teraz doszły do tego lekkie bóle w odcinku lędźwiowym no i podbrzusze również. Nie martwię się na zapas, gin mówił, że skurczami nie mam się przejmować, szyjka jest w porządku.

W Poznaniu ceny mieszkań potworne, no cóż to jest minus dużego miasta..

Ostatnia edycja:
Femme to zapraszam do mnie, też 15 tys mieszkańców i akurat pod nami mieszkanie na sprzedaż:-D Okolice Torunia odpowiadają?

LayDeek, niezła cena :szok:. w sumie za taką kasę oglądałam fajny domek (szeregowy), ale jednak domek. musisz mieć dobre osiedle i fajne mieszkanie skoro taka kwota.

ja się cieszę, że przynajmniej mieszkanie mam za free... no tyle, że nie mogę go sprzedać, bo nie jest moje na własność póki co.

TASIA - w sumie fajnie okolicę, i nie tak daleko do Torunia około 200km :-p

u nas ceny kosmos ... w starym budownictwie to za dwa pokoje może być coś za 150tyś znalazła :dry:

JENN- to jeszcze masz czas ;-) ja takie skurcze miałam ale w dni terminu to mi dali zastrzyk na rozwarcie gdyby nie to to bym pewnie też nie rodziła :-D :-p

My na kredyt trochę poniżej 250 tys. wybudowaliśmy dom :szok: co prawda wiele tu jeszcze brakuje, ale jednak... dodam, że sami nic nie robiliśmy bo ani czasu ani zdolności, więc sporo poszło na robociznę. A moje miasto podobnie jak femme , trochę ponad 10 tys. mieszkańców

Skurczy też nie mam, ale całą ciążę brałam luteinę (teraz od paru dni nie biorę), no i do tej pory aspargin. Doraźnie Buscopan forte zamiast nospy

Femme tak tanio ze grzech nie brac :-D ja troche zaluje ze nie kupilismy w samym inie mieszkania, pozniem by bylo latwiej wynajac biorac pod uwage ze nam z ł szybko sie nudzi i pewnie za kikma lat bedziemy chcieli sie gdzies wyprowadzic
Na tej wiosce raczej nie wynajmiemy :-\

Laydeek kumpla brat w poznaniu cis w podobie
I od dewelopera
Dkatego ja jednak wole rynek wtorny bo czesto mozna wejsc i mieszkac a remontowac w trakcie a od dewelopera to jednak siano w kuchnie i lazienke trzeba od razu wlozyc

Megami gdzie Ty mieszkasz?!:O

Zeby nie to ze do budowy trzeba miec dzialke to bysmy na pewno sie budowali
A tak lipa
Zadna ciotka nam nie zapisaka dzialki :p

reklama
Do góry