reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

reklama
Jak tak czytam to jednak utwierdzam się w przekonaniu, że nam się z domem zaje.biście udało.

Agulqa- z tym wynajęciem to i u nas na wsi ludzie szukają, więc jesli będziecie chcieli to na pewno Wam się uda.

W koncu sciagmelam mobilna aplikacje bb i odkrylam ze fajne dziala:-) lepiej pozno niz wcale:-)
A chcialam powiedziec ze mam iPhona od jakiegos czasu i spoko bardzo przyjazny i prosty w uzytkowaniu, tylko gierki ma slabsze niz android;-)

Stokrotka- no to teraz bedziesz częściej zaglądać. Ja gdyby nie apka na telefonie to rzadko bym tu była. Siedzenie przed laptopem mnie męczy:-p

Jezyk jasne tylko na pewno jiz nie za taka kase
A nam musialoby sie chociaz za kredyt wrocic plus ktos musialby sam oplaty robic a to juz 1000zl

Czy ktos ma przepis jak zrobic maslane buleczki samemu? Takie jak te w biedzie za 6zl :p

Stokrotka chusteczki też robiłam, ale u mnie w rodzinie nikt ich nie używa.
Uf dzieciaki w końcu śpią więc ja też mogę iść próbować :p

reklama
Alecta ja zrobilam chustecznik dzieciowy niebieski i stoi juz u Roberta w pokoji
A robilam jak jeszcze w ciazy nie bylam :p
Drugi w rozowe roze. Miala kiedys komus dac ale zmienilam zdanie i w sumie super sie sprawdza u mnie w sypialni :-)

Do góry