reklama
dagi27
Fanka BB :)
Takie ot typowe śląskie miasto. Fajnie się tam wraca, ale czasem wydaje mi się, że takie jest smutne....
Stokrotka34
W koncu sciagmelam mobilna aplikacje bb i odkrylam ze fajne dziala:-) lepiej pozno niz wcale:-)
A chcialam powiedziec ze mam iPhona od jakiegos czasu i spoko bardzo przyjazny i prosty w uzytkowaniu, tylko gierki ma slabsze niz android;-)
A chcialam powiedziec ze mam iPhona od jakiegos czasu i spoko bardzo przyjazny i prosty w uzytkowaniu, tylko gierki ma slabsze niz android;-)
agulqa_b
Jezyk jasne tylko na pewno jiz nie za taka kase
A nam musialoby sie chociaz za kredyt wrocic plus ktos musialby sam oplaty robic a to juz 1000zl
Czy ktos ma przepis jak zrobic maslane buleczki samemu? Takie jak te w biedzie za 6zl
A nam musialoby sie chociaz za kredyt wrocic plus ktos musialby sam oplaty robic a to juz 1000zl
Czy ktos ma przepis jak zrobic maslane buleczki samemu? Takie jak te w biedzie za 6zl
Stokrotka34
Jezyk dokladnie:-) ale nie mozna dac podziekuj albo lubie to? Moj brxuch juz przy kompie sie nie miesci
Stokrotka34
U mnie sie sprawdzily :-) w wersji do salonu lub do kuchni:-)
reklama
agulqa_b
Alecta ja zrobilam chustecznik dzieciowy niebieski i stoi juz u Roberta w pokoji
A robilam jak jeszcze w ciazy nie bylam
Drugi w rozowe roze. Miala kiedys komus dac ale zmienilam zdanie i w sumie super sie sprawdza u mnie w sypialni :-)
A robilam jak jeszcze w ciazy nie bylam
Drugi w rozowe roze. Miala kiedys komus dac ale zmienilam zdanie i w sumie super sie sprawdza u mnie w sypialni :-)