reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Alecta no taki smalec home made kozak!

Nulini ja dostałam zgage o 6 z okazji mikołaja...

Ja dziś korzystam z tego ze ola jedzie fo teściów piec pierniczki i zrobię tonę bigosu i spakuje w słoiki (niech czeka na święta) i barszczu nagotuje i tez w słoje. Na święta sobie zostawię tylko wypieki, sałatkę i krokiety :)

Poza tym porządki. Okna muszę umyć i ogarnąć wszystko. Bo pranie, ech... Juz trzecia pralka chodzi :/

Jenn ja to zalatwialam tak, że do pracowadwcy piszesz wniosek o udzielenie 1 dnia macierzyńskiego czyli jest to dzień porodu, a następnie pracodawca wysyła dokumenty do zus, a Ty musisz tam donieść akt urodzenia i cos tam jeszcze, ale nie pamiętam.
Możesz zawsze podjechać do zusu i zapytać, bo ja to 5 lat temu zalatwialam.

Nulini ja też nic nie dostałam :(

Doggi ja wczoraj 3 razy pralkę wlaczalam, a kosz nadal pełen.
Masakra nie wiem skąd to się bierze...

Alecta ja nie wiem jak to się dzieje ale ja codziennie 3 pralki uruchamiam a z kosza nic nie ubywa, wręcz przeciwnie :/ brakuje mi widoku salonu bez rozłożonych suszarek :(

hello!

ja sobie kupiłam rano sama prezent-kapsułki do prania, bo tak jak Was u mnie też pralka non stop. nie dość, że nasze, to jeszcze ciągle piorę dla niemowlaka. i dziś też będę musiała rozłożyć suszarkę, bo kocyki będą się prać.

miłego dnia! :tak:

U mnie Ł tyle brudów z poligonu przywiózł, że piore i piore.
Normalnie u nas nie ma aż tyle prania odkąd w domu siedzę.

Dzień dobry!

Nas mikołaj odwiedził ;-) Stary dostał śmieszne gacie i full słodyczy (słodka dupka z niego) a ja misia Beti, lusterko (narzekałam, że już trudno mi się golić :-D ) i w skarpecie toffifi ;-) Psinie musze też coś od mikołaja wrzucić do michy.

Miłego dnia, lece się wylegiwać po śniadanku , u mnie dziś pasta jajeczna ze szczypiorkiem i słonecznikiem ,mniam!

U mnie dzis tez jajca, ale tradycyjnie w postaci jajecznicy :-)

Wiedzialyscie ten filmik jak laska paluszkami uciska brzuszek, a dzieciak jej odpowiada wypinając girki??? Moja tez mi tak odpowiada!!! Cudowne uczucie!!!!

Mommy, u mnie zamieszkał miś Krysia. KOCHAM JĄ :tak::tak::tak::tak:
WP_20141205_010 1.jpg

;-);-)

Załączniki

• WP_20141205_010 1.jpg
    WP_20141205_010 1.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 38
reklama
A u mnie mikołaja nie było:( ale mam 12 imieniny to może wtedy...jak nie to sama sobie coś kupie. Ja jeszcze w łóżku, ale dziś wstalam kolo 5 i leżałam do 7 później zasnelam i nie dawno się obudzilam. Zaraz jedziemy na jakieś zakupy a później porządki itp.

Do góry