reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Ale jestem zła....na siebie, na Michała...jutro mamy chrzciny bratanicy, Mikołaj zarośnięty jak nie wiem. Już od 2 miesięcy się proszę by M go zabrał do fryzjera. No i postanowiłam sama to załatwić. Oczywiście spier***łam sprawę. Teraz to już tylko fryzjer pomoże. Szlag, szlag, szlag...

O jaaaaa, laski.... Tydzień roboty, dwie godziny krojenia ale warto było.... Taki skur.wy.syński smalec zrobiłam ze to się w pale nie mieści!!!!
Teściu jak go sprobuje to zdechnie :p

Oczywiście nie chwaląc się :)

McPearl a czemu sama młodego nie wzielas do fryzjera? Ja jakbym na moim miała w takiej sprawie polegać to bym rok czekała i się nie doczekała :p

Poza tym, matko jaka miła odmiana czuć dziś tylko skurcze bh, nawet krzyż tak nie boli to chyba z tych dobrych wieści tak mi blogo :) no może każdy ruch stacha męczy i szyjka bóli ale lepsze to niż te skurcze które ostatnio miałam cały czas :)

Ostatnia edycja:
Doggi ale Ci Twoi faceci mają się z Tobą dobrze....ja dopiero od niedawna jestem gospodynią domowa z prawdziwego zdarzenia. Ale muszę się pochwalić, że wczoraj zrobiłam 30 gołąbkow i wyszły przepyszne. Ot co....ciesze się, że się lepiej czujesz. Może faktycznie Twoje lepsze samopoczucie jest spowodowane tym, że trafiłaś do swojego giną który okazał się być normalny. A tamtej piip urwała bym łeb za brak kompetencji.....ja od kilku dni odczuwam takie parcie na pipke...jak by była glowa baaardzo nisko.

Witam z rana ;((((

Ola w tych emocjach ze mikołaj ma przyjść wstała tuż przed 6 ;(

Zachwycona prezentem!

Już śniadanie wcinamy, kaszkę manną a ja przegryzam bagietką ze smalcem, naprawdę pycha :D

Oczywiście się nie wyspałam..Mój wrócił do domu koło 2.30, no i ze spania była d.upa bo zasnąć nie mogłam i się męczyłam. Po czym wstałam o 7 bo siku no i cukier trzeba mierzyć i jeść śniadanie.. Czy Wy też tak macie, że po jakimkolwiek przebudzeniu ciężko zasnąć znowu? Ja tak kiedyś nie miałam. A teraz oprócz tego to trudno mi się ułożyć wygodnie.
A jeszcze doszedł fakt, że po rozmowie z kierowniczką okazało się, że kadrowa raczej uważa, że będę miała umowę przedłużoną do czasu porodu czyli tak z automatu, bo to się firmie bardziej opłaca.. A potem jak będę chciała wrócić to nową umowę po prostu. Tylko jak to jest z tym macierzyńskim wtedy?? Wk.urzona jestem niesłychanie.. no po prostu ryczeć mi się chce:-(

Jenn ja mam problem z samym zaśnięciem a co dopiero jak się przebudze :/ niestety trzeba zęby zacisnąć i czekać do stycznia.
Co do macierzyńskiego nic ci nie powiem bo się na tym nie znam :(

reklama
Do góry