reklama
McPearl
Fanka BB :)
Ale jestem zła....na siebie, na Michała...jutro mamy chrzciny bratanicy, Mikołaj zarośnięty jak nie wiem. Już od 2 miesięcy się proszę by M go zabrał do fryzjera. No i postanowiłam sama to załatwić. Oczywiście spier***łam sprawę. Teraz to już tylko fryzjer pomoże. Szlag, szlag, szlag...
O jaaaaa, laski.... Tydzień roboty, dwie godziny krojenia ale warto było.... Taki skur.wy.syński smalec zrobiłam ze to się w pale nie mieści!!!!
Teściu jak go sprobuje to zdechnie
Oczywiście nie chwaląc się
McPearl a czemu sama młodego nie wzielas do fryzjera? Ja jakbym na moim miała w takiej sprawie polegać to bym rok czekała i się nie doczekała
Poza tym, matko jaka miła odmiana czuć dziś tylko skurcze bh, nawet krzyż tak nie boli to chyba z tych dobrych wieści tak mi blogo no może każdy ruch stacha męczy i szyjka bóli ale lepsze to niż te skurcze które ostatnio miałam cały czas
Teściu jak go sprobuje to zdechnie
Oczywiście nie chwaląc się
McPearl a czemu sama młodego nie wzielas do fryzjera? Ja jakbym na moim miała w takiej sprawie polegać to bym rok czekała i się nie doczekała
Poza tym, matko jaka miła odmiana czuć dziś tylko skurcze bh, nawet krzyż tak nie boli to chyba z tych dobrych wieści tak mi blogo no może każdy ruch stacha męczy i szyjka bóli ale lepsze to niż te skurcze które ostatnio miałam cały czas
Ostatnia edycja:
dagi27
Doggi ale Ci Twoi faceci mają się z Tobą dobrze....ja dopiero od niedawna jestem gospodynią domowa z prawdziwego zdarzenia. Ale muszę się pochwalić, że wczoraj zrobiłam 30 gołąbkow i wyszły przepyszne. Ot co....ciesze się, że się lepiej czujesz. Może faktycznie Twoje lepsze samopoczucie jest spowodowane tym, że trafiłaś do swojego giną który okazał się być normalny. A tamtej piip urwała bym łeb za brak kompetencji.....ja od kilku dni odczuwam takie parcie na pipke...jak by była glowa baaardzo nisko.
jenn200818
Oczywiście się nie wyspałam..Mój wrócił do domu koło 2.30, no i ze spania była d.upa bo zasnąć nie mogłam i się męczyłam. Po czym wstałam o 7 bo siku no i cukier trzeba mierzyć i jeść śniadanie.. Czy Wy też tak macie, że po jakimkolwiek przebudzeniu ciężko zasnąć znowu? Ja tak kiedyś nie miałam. A teraz oprócz tego to trudno mi się ułożyć wygodnie.
A jeszcze doszedł fakt, że po rozmowie z kierowniczką okazało się, że kadrowa raczej uważa, że będę miała umowę przedłużoną do czasu porodu czyli tak z automatu, bo to się firmie bardziej opłaca.. A potem jak będę chciała wrócić to nową umowę po prostu. Tylko jak to jest z tym macierzyńskim wtedy?? Wk.urzona jestem niesłychanie.. no po prostu ryczeć mi się chce:-(
A jeszcze doszedł fakt, że po rozmowie z kierowniczką okazało się, że kadrowa raczej uważa, że będę miała umowę przedłużoną do czasu porodu czyli tak z automatu, bo to się firmie bardziej opłaca.. A potem jak będę chciała wrócić to nową umowę po prostu. Tylko jak to jest z tym macierzyńskim wtedy?? Wk.urzona jestem niesłychanie.. no po prostu ryczeć mi się chce:-(
jenn200818
Dobrze, że chociaż w dzień mogę się położyć i zasnąć na godzinę bo inaczej nie dałabym rady funkcjonować..
reklama