reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Dziewczyny, ciśnienie mi się podniosło... Moja teściowa chce do nas przyjechać koło 8 grudnia i zostać już do świąt. Przecież ja zwariuję... Coś trzeba wymyślić, może na weekend w góry pojechać... Wkurza mnie ta kobieta masakrycznie... Dzwoniłam do męża i też się wkurzył więc pewnie jakieś kity wciśniemy...

Femme a posżła do roboty!!! Ktoś musi robić aby inny mógł siedzieć przed kompem w kocyku :)))))

reklama
Ja mowie ze ł sis po ryju dostanie jak wyjde bo ona ciagle ze robson juz na swieta bedzie :p
Mam nadzieje ze posiedzi, 2300g to jeszcze maly bobo chociaz niektore blizniaki takke sie rodza, ale po co.
No i obym glupim smianiem sie nie wygadala sobie porodu w grudniu bo z glupoty jeszxze pierwsza bede :p

Nulini Ł czeka tylko ma smsa ze rodze i wraca :p
Mnke tylko martwi to ze na ktg wyszlo ze maly sie rusza bardzo malo nawet po przewracaniu z boku na bok i trzesieniu brzuchem
Mam nadziejs ze po kroplowkach sie ogarnie

Daiewczyny przepraszam ze wiekszosc o mnie.

Nulini do 14.30 juz nie slugo a syfem aie nie przejmuj
Nie chxialabys widziec teraz mojego mieszkania :-D

Doggi tez mnie wkurza to ze ktos wstaje i drze sie a o innych nie mysli.

Wiecej noe pamietam :p

Nie zaglądałam przez weekend i po prostu patrzę i nie dowierzam co się wszędzie dzieje.

agulqa, trzymam kciuki by wszystko było dobrze!!!

goferek, ja pamiętam jak młodemu gotowałam to też takie były. Ale teraz dla młodej nie cyrkoliłam się 5 minut i jakoś mi szczególnie kamieniem nie zaszło. Na początku i tak tylko wodę jak już będę podawać bo mam zamiar cycem karmić, a butle nowe, więc nie widziałam sensu tak gotować.

Doggi, trzymaj się. Ja walczyłam z bólem gardła od środy i jakoś się udało. Teraz to już gorzej chorować, więc zdrowiej kobitko...

Wszystkim choruszkom zdrówka. Nie mam dzisiaj na nic weny. Mam chyba pluskwy w tapczanie w salonie i po prostu mam całe dłonie i stopy pogryzione. Spać w nocy nie mogłam bo strasznie swędziało. Musze coś zrobić, koce poorać, porządnie ten badziew odkurzyć i zobaczymy czy coś da....

Goferek u mnie nic sie nie działo z butelkami ale to dlatego, ,że ja dzięki osmozie nigdzie nie mam kamienia. Osmoza była jako pierwsza na liście przed narodzeniem Konrada :))))

Sprite
bo wiesz... w większości chłopców bardziej ciągnie do łona :))))

Ale ja durna jestem, przecież też mam osmozę, nie używałam jej do spożywczych celów, tylko mąż do akwarium. Zaraz w końcu ja ją wypróbuję :-)

Ale mi zimno, jestem dziś sama w domu a że mąż i tata wychodzili na rano do pracy to nie napalili a ja nie ogarniam tego pieca, byle do 16 :-(

AZA, słodki Jezu, Ty to masz z tą teściową... Koniecznie coś wykombinujcie, bo przecież ponad 2 tygodnie to się można skichać :no:

agulqa, wytrzaskaj sis po ryju :-D I nie spiesz się z porodem, wytrzymaj do Sylwestra nooo :-D

miłego dnia babolki :happy: jeszcze w życiu tak nie zmarzłam (albo nie pamiętam) jak wyszłam rano tak dopiero wróciłam

zdrówka dla chorych

agulqa trzymaj się tam dzielnie :happy:

reklama
Cześć dziewczyny.

Femme no masakra jakaś :o Tak dziecku mówić :wściekła/y:

Karpanna współczuję.... Mój mały od 3 dni leniwy jak nie wiem co jest, rusza się ale takie pojedyńcze ruchy są to w ciągu dnia, wieczorem serio jakąś wykona i w nocy pofika trochę ale to usypiam i nie wiem co dalej... Nie wiem czy za mało się nie rusza... :confused:

Agulqa jakaś jelitówka cię dopadła może? Coś ostatno krąży... Co do szpitala, to nie szalej tam za bardzo kochana! Nie wpychaj się w kolejkę , na spokojnie :-D ;-)

Do góry