reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Ja smoczki i butelki będę wyparzać dopiero jak będą potrzebne, to tylko chwila. Jutro planuję zrobić kolejne pranie rzeczy dla Jagody, na razie poprałam tetry, flanelki itp.

Weekend miałam pracowity, znajomi przyjechali z synkiem i był cyrk na kółkach, Do tego cały czas na nogach, dzieciakom trzeba było zapewnić atrakcje: afkrykarium, basen, sala zabaw, spacer po rynku itp. Do tego kiepsko śpię ostatnio, niewygodnie w tym łóżku...ehh...

Agulqa- życzę zdrowia i trzymam kciuki by mały jeszcze posiedział w brzuchu.

reklama
Matko kochana jak mi się spać dzisiaj chce, pierdziele nie sprzątam... Jutro ogarnę chałupę, no nie mam siły a na zakupy ze starym mamy jechać i na miasto iść choinki chciałam obejrzeć...

A od laktatora to wszystko też trzeba wygotować, te wszystkie części? (no chyba rączki nie trzeba?) Bo laktator do szpitala chcę zabrać w razie W.

Suseł przypomniałaś mi o dokończeniu zakupów... Głowa mnie naparza....

Aza, cóż za pytanie profesjonalne :-D szczerze- to obiła mi się ta nazwa o uszy, ale czy ma to nie wiem, nie znam się, nie wtrącam, nie zadaje pytań- im mniej wiem tym mam większy spokój a jak zdarzy mi się, ze stanę przed regałem, to mąż się cieszy jak dziecko, że w końcu okazałam zainteresowanie i stara się jak najwięcej i jak najszybciej mi opowiedzieć :-)

Agulqa
, odezwij się, daj znać co u Was, bo się martwię

Sylwii zdarzaly sie skurcze ale nie jakies niepokojace i moze ze 2 lub3. 2tyg temu na wizycie bylo ok. A wcale nie szalalam jakos wielce, nie wiem czyto nie dzis od wysilku przy wymiotowaniu. Nie mam pojecia

Goferek jestem juz po dwoch kroplowkach
Poki co wymioty ok ale tak jak Tosia nulini sikam dupskiem
Nie jestem w stanie nawet moczu do badania oddac

Agulqa może być od wymiotów, bo wtedy na pewno jakieś skurcze Cie łapały tylko ich nie czułaś.

Ja się dzisiaj do dupy czuje.
Na nic nie mam siły, wszystko mnie boli.
Po dzieciaki muszę za chwile jechać, a nie mam siły z łóżka wstać.
Niby się zdrzemnęłam, ale czuję się tak jakbym nie spała w ogóle.
Mam nadzieje, że w nocy jakoś zasne.

Agulqa dobrze, że już kroplówki dostałaś. Szybko nam tu dochodź do siebie...

Goferek ja tak mam z autami :))) Jak coś to zapytaj męża bo bym odkupiła trochę :))))

reklama
Ehhhh agulqa oby nie to 2 , nie kracz.

Alecta ja dzisiaj też do dupy się czuję. Małemu tylko pranko robię, stare złożę i tyle dzisiaj zrobie no i zakupy świąteczne zacznę.... Jutro uszka chyba będę lepić, w srodę cały dzień mnie nie ma, w czwartek pierogi z kapuchą jakbym zaczęła lepić to od razu musiałabym zrobić bigos, kapuchę z gorchem i kapuchę z pieczarkami bo jak zacznę gotować kapustę to od razu na wszystko... Co robić, co robić? :confused:

Do góry