reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Dziewczyny, ciśnienie mi się podniosło... Moja teściowa chce do nas przyjechać koło 8 grudnia i zostać już do świąt. Przecież ja zwariuję... Coś trzeba wymyślić, może na weekend w góry pojechać... Wkurza mnie ta kobieta masakrycznie... Dzwoniłam do męża i też się wkurzył więc pewnie jakieś kity wciśniemy...

Femme a posżła do roboty!!! Ktoś musi robić aby inny mógł siedzieć przed kompem w kocyku :)))))

reklama
Ja mowie ze ł sis po ryju dostanie jak wyjde bo ona ciagle ze robson juz na swieta bedzie :p
Mam nadzieje ze posiedzi, 2300g to jeszcze maly bobo chociaz niektore blizniaki takke sie rodza, ale po co.
No i obym glupim smianiem sie nie wygadala sobie porodu w grudniu bo z glupoty jeszxze pierwsza bede :p

Nulini Ł czeka tylko ma smsa ze rodze i wraca :p
Mnke tylko martwi to ze na ktg wyszlo ze maly sie rusza bardzo malo nawet po przewracaniu z boku na bok i trzesieniu brzuchem
Mam nadziejs ze po kroplowkach sie ogarnie

Daiewczyny przepraszam ze wiekszosc o mnie.

Nulini do 14.30 juz nie slugo a syfem aie nie przejmuj
Nie chxialabys widziec teraz mojego mieszkania :-D

Doggi tez mnie wkurza to ze ktos wstaje i drze sie a o innych nie mysli.

Wiecej noe pamietam :p

Nie zaglądałam przez weekend i po prostu patrzę i nie dowierzam co się wszędzie dzieje.

agulqa, trzymam kciuki by wszystko było dobrze!!!

goferek, ja pamiętam jak młodemu gotowałam to też takie były. Ale teraz dla młodej nie cyrkoliłam się 5 minut i jakoś mi szczególnie kamieniem nie zaszło. Na początku i tak tylko wodę jak już będę podawać bo mam zamiar cycem karmić, a butle nowe, więc nie widziałam sensu tak gotować.

Doggi, trzymaj się. Ja walczyłam z bólem gardła od środy i jakoś się udało. Teraz to już gorzej chorować, więc zdrowiej kobitko...

Wszystkim choruszkom zdrówka. Nie mam dzisiaj na nic weny. Mam chyba pluskwy w tapczanie w salonie i po prostu mam całe dłonie i stopy pogryzione. Spać w nocy nie mogłam bo strasznie swędziało. Musze coś zrobić, koce poorać, porządnie ten badziew odkurzyć i zobaczymy czy coś da....

Goferek u mnie nic sie nie działo z butelkami ale to dlatego, ,że ja dzięki osmozie nigdzie nie mam kamienia. Osmoza była jako pierwsza na liście przed narodzeniem Konrada :))))

Sprite
bo wiesz... w większości chłopców bardziej ciągnie do łona :))))

Ale ja durna jestem, przecież też mam osmozę, nie używałam jej do spożywczych celów, tylko mąż do akwarium. Zaraz w końcu ja ją wypróbuję :-)

Ale mi zimno, jestem dziś sama w domu a że mąż i tata wychodzili na rano do pracy to nie napalili a ja nie ogarniam tego pieca, byle do 16 :-(

AZA, słodki Jezu, Ty to masz z tą teściową... Koniecznie coś wykombinujcie, bo przecież ponad 2 tygodnie to się można skichać :no:

agulqa, wytrzaskaj sis po ryju :-D I nie spiesz się z porodem, wytrzymaj do Sylwestra nooo :-D

miłego dnia babolki :happy: jeszcze w życiu tak nie zmarzłam (albo nie pamiętam) jak wyszłam rano tak dopiero wróciłam

zdrówka dla chorych

agulqa trzymaj się tam dzielnie :happy:

reklama
Cześć dziewczyny.

Femme no masakra jakaś :o Tak dziecku mówić :wściekła/y:

Karpanna współczuję.... Mój mały od 3 dni leniwy jak nie wiem co jest, rusza się ale takie pojedyńcze ruchy są to w ciągu dnia, wieczorem serio jakąś wykona i w nocy pofika trochę ale to usypiam i nie wiem co dalej... Nie wiem czy za mało się nie rusza... :confused:

Agulqa jakaś jelitówka cię dopadła może? Coś ostatno krąży... Co do szpitala, to nie szalej tam za bardzo kochana! Nie wpychaj się w kolejkę , na spokojnie :-D ;-)

Do góry