reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

agulqa oj strasznie współczuję! Te nasze chłopy muszą nas zawsze czymś zarazić... Najważniejsze, że jesteś pod opieką lekarzy. A mały mało się rusza, bo czuje, że coś nie tak! Mój wtedy też jakby zamiera i zestresowany siedzi... będzie dobrze, jeszcze nie pora by rodzić!

karpanna też biedna przeszłaś swoje... Duomox biorę teraz na zapalenie gardła.

femme straszne, co ta baba Ninie nagadała :wściekła/y: z dziećmi pracuje to chyba powinna mieć jakąś podstawową wiedzę nt tego jak z dziećmi rozmawiać i jakich głupot nie wygadywać!

LayDeek gratulacje z okazji zmiany pozycji młodej :tak:

AZA dla Ciebie medal za nieustanne znoszenie teściowej...

reklama
Aza współczuję teściowej, ale zawsze jakiś kit da się wcisnąć co by opóźnić jej przyjazd ;-)

U nas na szczęście małe mieszkanie, więc nikt by nawet nie pomyślał się do nas zwalać.. Bogu dzięki. A ja sobie gotuję.. uwielbiam siedzieć w kuchni :-) Jestem ciekawa jak mój leży, ale wydaje mi się, że cały czas jest pośladkowo. Okaże się w czwartek ;-)

Goferek wow, macie akwarium? Nie chce Twój mąż trochę ampularii? :))) Co do osmozy to ja w niej wszystko gotuję, czajnik mam jak nowy :)))

Wzięłam się za robotę, a te już tyle nastukały :-D

Po pierwsze zdrówka dla Was, mężów i dzieci!!!!

Agulqa, oby szybko przeszło!

Aza... Masakra z teściową, powodzenia w ściemnianiu :-p

Femme, jak tak można dziecku naopowiadać... No szok normalnie...

U mnie postęp :cool2: Zrobiłam przegląd w szafach dziewczyn, pozamieniałam młodej ubrania na większe i.... Piorę ciuchy dla młodego :-D
Nie jest źle, całkiem sporo przed 2 porodem neutralnych pajaców kupiłam. tylko 1 para śpioszki + kaftanik i jeden pajac różowe :-D Coś tam jeszcze z 62 bielizny i spodnio-sweterkowych spraw muszę poprać, ale to już nie dziś.

Właśnie , nowe smoki i butelki wygotować? Do garnka wszystko wrzucic i ile 5 min gotować? I póżniej przed użyciem jak będzie potrzebne to jeszcze raz czy zalać wrzątkiem tylko? Zielona jestem w temacie ;-)

Doggi zdrówka

Znowu epidemia na bb -_-

Aza o matko nieźle... Oby się udało z tego jakoś wymiksowac :p

Mcpearl o fuck oby to nie pluskwy bo będziesz miała niezłą masakre... Znajomy ostatnio wynajął mieszkanie z pluskwami od razu się spakował i wyniósł cały pogryziony biedny :-/

Megami fajne że znalazłaś ciuchy mniej wydatków będzie ;-)

Ja po kawce ciastku, rosół się gotuje idę jakiś film ściągnąć polecicie coś?

Femme zależy co lubisz , za mną chodzi ostatnio film o yakuzzie :-D :-D :-D Oglądałam go kiedyś , dłuuugi film , 2 częściowy, "trochę" krwii w nim było itp no i napaliłam się żeby go obejrzeć jak bezzębny na suchary a nie pamiętam jak się nazywał :-D Co mnie w ogóle na taki film wzięło :szok: Brak mocnych wrażen w życiu czy co? :-D

Aza, mąż ma 15 baniaków :-) (zaczynał od 1 malutkiego akwarium 10x10 na biurku) hoduje krewetki- nie jadalne, ozdobne, malutkie.
Całkiem dobrze mu szło ostatnio sprzedaż nadwyżki i z tej kasy kupiliśmy całą wyprawkę dla dziecka i z tej kasy też żyliśmy jak nie miałam kasy z ZUSu.

reklama
Do góry