reklama
femme fatal
Mama Ninki :)
AGULQA - o losie nie rodź nam jeszcze szalona dobrze że pojechałaś i jesteś pod opieką lekarzy :-)
AZA - też mam nadzieje bo chory facet to masakra to ja gonie Ciebie a ty pogoń mnie ok ?
ja jadę młodą do szkoły zawieść i po mięso na rosół ;-)
AZA - też mam nadzieje bo chory facet to masakra to ja gonie Ciebie a ty pogoń mnie ok ?
ja jadę młodą do szkoły zawieść i po mięso na rosół ;-)
aob66
Moderatorka
Karpanna matko co Ty biedna musialas przezyc duomox tez bralam i mysle, ze Ty przejmowac sie nie powinnas.. ale Oskarek zrobil Ci psikusa...
Agulqa trzymaj sie tam tylko jeszcze nie rodz nam tu;-)
Nulini, Femme zdrowka dla dziewczynek i dla Kuby
Agulqa trzymaj sie tam tylko jeszcze nie rodz nam tu;-)
Nulini, Femme zdrowka dla dziewczynek i dla Kuby
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
alecta, mój za to wymyślił sobie kolejne raty z Allegro, myślałam wczoraj, że go trzasnę! Spodobało mu się psia krew, a później będzie wielkie zdziwienie, że całe becikowe na spłaty poszło
O tym, że na początku pampersy idą jak woda to nie pomyśli
femme, Tosia też ma czasem bóle wzrostowe, okropieństwo... A szkoda, że nie masz jak durnej baby dorwać, normalnie wszystkie kłaki bym wiedźmie wyrwała!!!
AZA, ja Cię nie pogonię, bo to by było nie fair - sama nie sprzątałam i mam CHLEW
agulqa, no tak, biegunka czasem jest objawem porodu... ROBERCIE, APELUJĘ!!! Twój Tatuś chce Cię przyjąć na świat, wstrzymaj się do piątku!!!
Ale jestem totalnie bez życia...
Dobrze, że mąż już o 14.30 będzie w domu i nie będę sama z Młodą...
O tym, że na początku pampersy idą jak woda to nie pomyśli
femme, Tosia też ma czasem bóle wzrostowe, okropieństwo... A szkoda, że nie masz jak durnej baby dorwać, normalnie wszystkie kłaki bym wiedźmie wyrwała!!!
AZA, ja Cię nie pogonię, bo to by było nie fair - sama nie sprzątałam i mam CHLEW
agulqa, no tak, biegunka czasem jest objawem porodu... ROBERCIE, APELUJĘ!!! Twój Tatuś chce Cię przyjąć na świat, wstrzymaj się do piątku!!!
Ale jestem totalnie bez życia...
Dobrze, że mąż już o 14.30 będzie w domu i nie będę sama z Młodą...
goferek
Fanka BB :)
Agulqa, Karpanna to macie przeboje :-( dużo zdrówka
Wygotowałam wczoraj butelki, smoczki i zrobił mi się na nich taki biały osad jak talk. Gotowałam ok 5min, w świeżej wodzie, nie wycierałam szmatką żeby kłaczków nie było, ale butelki i smoczki są takie blee, co mam z nimi zrobić? Jeszcze raz zagotować?
Miłego dnia wszystkim :-)
Wygotowałam wczoraj butelki, smoczki i zrobił mi się na nich taki biały osad jak talk. Gotowałam ok 5min, w świeżej wodzie, nie wycierałam szmatką żeby kłaczków nie było, ale butelki i smoczki są takie blee, co mam z nimi zrobić? Jeszcze raz zagotować?
Miłego dnia wszystkim :-)
Agulqa_b tylko informuj nas ba bieżąco!
Goferek to "kamień", musisz mieć bardzo twardą wodę. W poznaniu tez mi się takie robiły a w zgc woda mięciutka i wszystko świeci się hak psu jajca
Cholera a ja rozłożona na łopatki gardło... Masacra... Nos.... Masacra.... Zimno mi jak jasna du.pa a w chacie gorąco no i kaszel mnie nawiedził....
Wczoraj tak się źle czułam wieczorem że zasnęłam jeszcze przed północą, obudziłam się o 7 bo.ola chodziła z T po chacie i.krzyczeli coś do siebie... Wiec się rozbudzilam, pokrzyczalam na nich że spać nie dają innym (bo.jak oni wstali to wszyscy muszą) polezalam i znów zasnęłam i wstałam o 11 jak ja tego potrzebowałam!
Ale jutro koniec tego dobrego bo rano na badanie krwi cisne.
Śniło mi się ze Stachu się obrócił! Ciekawe czy naprawdę to zrobił
Goferek to "kamień", musisz mieć bardzo twardą wodę. W poznaniu tez mi się takie robiły a w zgc woda mięciutka i wszystko świeci się hak psu jajca
Cholera a ja rozłożona na łopatki gardło... Masacra... Nos.... Masacra.... Zimno mi jak jasna du.pa a w chacie gorąco no i kaszel mnie nawiedził....
Wczoraj tak się źle czułam wieczorem że zasnęłam jeszcze przed północą, obudziłam się o 7 bo.ola chodziła z T po chacie i.krzyczeli coś do siebie... Wiec się rozbudzilam, pokrzyczalam na nich że spać nie dają innym (bo.jak oni wstali to wszyscy muszą) polezalam i znów zasnęłam i wstałam o 11 jak ja tego potrzebowałam!
Ale jutro koniec tego dobrego bo rano na badanie krwi cisne.
Śniło mi się ze Stachu się obrócił! Ciekawe czy naprawdę to zrobił
agulqa, i bardzo dobrze, że jesteś w szpitalu. ja pamiętam, że mi strasznie brzuch stwardniał, tak "na stałe" przez te wymioty. wyszłam po 3 dobach jak nowa i urodziłam w 41 tyg. ;-). trzymam kciuki za szyjkę, żeby jeszcze trochę wytrzymała czekam na wieści!
Doggi, zdrówka! zresztą każdej pozostałej co go potrzebuje również!
ciekawe, czy sie obrócił i ciekawe kiedy moja królewna się obróci.
Doggi, zdrówka! zresztą każdej pozostałej co go potrzebuje również!
ciekawe, czy sie obrócił i ciekawe kiedy moja królewna się obróci.
reklama