reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2015

reklama
AGULQA - o losie :szok: nie rodź nam jeszcze szalona :-p dobrze że pojechałaś i jesteś pod opieką lekarzy :-)

AZA - też mam nadzieje bo chory facet to masakra :-D to ja gonie Ciebie a ty pogoń mnie ok ? :-p

ja jadę młodą do szkoły zawieść i po mięso na rosół ;-)

Karpanna matko co Ty biedna musialas przezyc:no: duomox tez bralam i mysle, ze Ty przejmowac sie nie powinnas.. ale Oskarek zrobil Ci psikusa...

Agulqa trzymaj sie tam:tak: tylko jeszcze nie rodz nam tu;-)

Nulini, Femme zdrowka dla dziewczynek i dla Kuby:tak:

alecta, mój za to wymyślił sobie kolejne raty z Allegro, myślałam wczoraj, że go trzasnę! Spodobało mu się psia krew, a później będzie wielkie zdziwienie, że całe becikowe na spłaty poszło :wściekła/y:
O tym, że na początku pampersy idą jak woda to nie pomyśli :crazy:

femme,
Tosia też ma czasem bóle wzrostowe, okropieństwo... A szkoda, że nie masz jak durnej baby dorwać, normalnie wszystkie kłaki bym wiedźmie wyrwała!!!

AZA, ja Cię nie pogonię, bo to by było nie fair - sama nie sprzątałam i mam CHLEW :confused2:

agulqa, no tak, biegunka czasem jest objawem porodu... ROBERCIE, APELUJĘ!!! Twój Tatuś chce Cię przyjąć na świat, wstrzymaj się do piątku!!!

Ale jestem totalnie bez życia...
Dobrze, że mąż już o 14.30 będzie w domu i nie będę sama z Młodą...

Agulqa, Karpanna to macie przeboje :-( dużo zdrówka

Wygotowałam wczoraj butelki, smoczki i zrobił mi się na nich taki biały osad jak talk. Gotowałam ok 5min, w świeżej wodzie, nie wycierałam szmatką żeby kłaczków nie było, ale butelki i smoczki są takie blee, co mam z nimi zrobić? Jeszcze raz zagotować?

Miłego dnia wszystkim :-)

Agulqa_b tylko informuj nas ba bieżąco!

Goferek to "kamień", musisz mieć bardzo twardą wodę. W poznaniu tez mi się takie robiły a w zgc woda mięciutka i wszystko świeci się hak psu jajca

Cholera a ja rozłożona na łopatki :( gardło... Masacra... Nos.... Masacra.... Zimno mi jak jasna du.pa a w chacie gorąco no i kaszel mnie nawiedził....
Wczoraj tak się źle czułam wieczorem że zasnęłam jeszcze przed północą, obudziłam się o 7 bo.ola chodziła z T po chacie i.krzyczeli coś do siebie... Wiec się rozbudzilam, pokrzyczalam na nich że spać nie dają innym (bo.jak oni wstali to wszyscy muszą) polezalam i znów zasnęłam i wstałam o 11 jak ja tego potrzebowałam!
Ale jutro koniec tego dobrego bo rano na badanie krwi cisne.

Śniło mi się ze Stachu się obrócił! Ciekawe czy naprawdę to zrobił :)

agulqa, i bardzo dobrze, że jesteś w szpitalu. ja pamiętam, że mi strasznie brzuch stwardniał, tak "na stałe" przez te wymioty. wyszłam po 3 dobach jak nowa i urodziłam w 41 tyg. ;-). trzymam kciuki za szyjkę, żeby jeszcze trochę wytrzymała :tak::tak: czekam na wieści!

Doggi, zdrówka! zresztą każdej pozostałej co go potrzebuje również!
ciekawe, czy sie obrócił i ciekawe kiedy moja królewna się obróci.

reklama
Do góry