reklama
jenn200818
Fanka BB :)
agulqa ja też bigos poproszę :-) On zawsze mile widziany!
Laski, może komus sie przyda. żałuję, że jakiś czas temu wywaliłam olej kokosowy, bo już nie miałam co z nim zrobić.teraz byłby jak znalazł... Domowy scrub kokosowy + etykieta | E for Event (to tak dot. np. prezentów świątecznych)
LayDeeK za psa to bym Ci musiała jeszcze dopłacić on jsk du.pą zamiecie to pół chaty zdemolowane
Nosz qrde, ja sie zakochałam w tej rasie!!! I to zdjecie jak sie do Ciebie tuli mnie rozbroilo.
Ja od jutra bede miała przez tydzien beagla teściów. Piesek juz stary i do tego okazało się w piątek, że ma raka nerek. To juz ostatnie jego podrygi. A taka kochana psinka z niego!
Biedny psiaczek ostatnio z kim nie rozmawiam to wszystkie psy raczysko zjada, jakaś "epidemia"
Ja kochałam berneńczyki dopóki jeden nie zjawił Sue w moim domu, strasznie trudny przypadek nam się trafił.
Ale przytulanka jest, co chwilę przychodzi i się przytula albo nos nastawia żeby dać mu buziaczka
GRUDNIÓWKI ZWARIOWALY, KOLEJNA ROZPAKOWANA! Jeszcze grudnia nie ma a ich już 10 jest
Ja kochałam berneńczyki dopóki jeden nie zjawił Sue w moim domu, strasznie trudny przypadek nam się trafił.
Ale przytulanka jest, co chwilę przychodzi i się przytula albo nos nastawia żeby dać mu buziaczka
GRUDNIÓWKI ZWARIOWALY, KOLEJNA ROZPAKOWANA! Jeszcze grudnia nie ma a ich już 10 jest
Ostatnia edycja:
reklama
femme fatal
Mama Ninki :)
:O :O nieźle
Ciekawe czy Nina jutro do szkoły będzie się nadawać... A na piątek mam skręcić strój anioła -_- ciekawe skąd