reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Zjadlam juz grahamke z pasta z sera żółtego, mandarynki, granata. Wypiłam pół litra świeżego soku z marchwi i jabłek. I dalej mysle o jedzeniu :(

A ze złotych rad: zacznijcie już teraz hartować sutki maścią (polecam Maltan) - ja okropnie cierpiałam, gdy miałam dostawić małego (ból utrzymywał się 4 tygodnie). I bardzo Was namawiam do poczytania o laktacji. Ja myślałam, że największym problemem jest wsadzenie brodawki do ust, serio. Nie zdawałam sobie sprawy jak skomplikowane jest to karmienie na początku - sutki, brak pokarmu, nawał, flaczki, później znowu fontanna, znowu kryzys laktacyjny ;) Przygotujcie się na ciężkie początki, poczytajcie już teraz czego możecie się spodziewać. O kupkach też poczytajcie ;)

Ty serio czy jaja sobie robisz???
Większość z nas pierworódkami nie jest, a te, które są, zawsze mogą liczyć na wsparcie i porady reszty, porady życzliwe, a nie mające na celu nastraszyć i pokazać wszystko z najgorszej strony.
Jak masz zamiar siać zamęt i panikę, to lepiej się tu u nas więcej nie pokazuj.

Ty serio czy jaja sobie robisz???
Większość z nas pierworódkami nie jest, a te, które są, zawsze mogą liczyć na wsparcie i porady reszty, porady życzliwe, a nie mające na celu nastraszyć i pokazać wszystko z najgorszej strony.
Jak masz zamiar siać zamęt i panikę, to lepiej się tu u nas więcej nie pokazuj.

Nulini KOCHAM CIĘ! Też chciałam coś napisać ale jedyne co mi przychodziło fo głowy to wulgarny pocisk :D

Trza było wulgaryzmem zaleciec :))) Do niektórych tylko taka forma dociera :-)

Nulini, Ty żyjesz? Galeria daje popalić?? Jak brzusio??

Brawo Nulini :-D :-D

A ja jestem wsciekla... Tak sobie leżę rozmawiam z Niną o siostrze mówi jak to już doczekać się nie może itp i w pewnym momencie taka zaniepokojona mi mówi że słyszała że niektóre dzieci się rodzą i od razu umierają :O WTF?! Pani na oczku jak była w szpitalu jej tak powiedziała... No wyobrażacie sobie?! No przecież jakbym dorwala tą babe to bym rozszarpala chyba... Biedna Nina widać że ją to męczyło i się bała...

reklama
My właśnie z kina wróciliśmy, jeśli któraś z Was lubi filmy o wszechświecie to polecam Interstellar :) Długi i trzyma w napięciu.. Teraz padam na twarz.

Do góry