reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
A ze złotych rad: zacznijcie już teraz hartować sutki maścią (polecam Maltan) - ja okropnie cierpiałam, gdy miałam dostawić małego (ból utrzymywał się 4 tygodnie). I bardzo Was namawiam do poczytania o laktacji. Ja myślałam, że największym problemem jest wsadzenie brodawki do ust, serio. Nie zdawałam sobie sprawy jak skomplikowane jest to karmienie na początku - sutki, brak pokarmu, nawał, flaczki, później znowu fontanna, znowu kryzys laktacyjny Przygotujcie się na ciężkie początki, poczytajcie już teraz czego możecie się spodziewać. O kupkach też poczytajcie
Ty serio czy jaja sobie robisz???
Większość z nas pierworódkami nie jest, a te, które są, zawsze mogą liczyć na wsparcie i porady reszty, porady życzliwe, a nie mające na celu nastraszyć i pokazać wszystko z najgorszej strony.
Jak masz zamiar siać zamęt i panikę, to lepiej się tu u nas więcej nie pokazuj.
Ty serio czy jaja sobie robisz???
Większość z nas pierworódkami nie jest, a te, które są, zawsze mogą liczyć na wsparcie i porady reszty, porady życzliwe, a nie mające na celu nastraszyć i pokazać wszystko z najgorszej strony.
Jak masz zamiar siać zamęt i panikę, to lepiej się tu u nas więcej nie pokazuj.
Nulini KOCHAM CIĘ! Też chciałam coś napisać ale jedyne co mi przychodziło fo głowy to wulgarny pocisk
femme fatal
Mama Ninki :)
Brawo Nulini
A ja jestem wsciekla... Tak sobie leżę rozmawiam z Niną o siostrze mówi jak to już doczekać się nie może itp i w pewnym momencie taka zaniepokojona mi mówi że słyszała że niektóre dzieci się rodzą i od razu umierają :O WTF?! Pani na oczku jak była w szpitalu jej tak powiedziała... No wyobrażacie sobie?! No przecież jakbym dorwala tą babe to bym rozszarpala chyba... Biedna Nina widać że ją to męczyło i się bała...
A ja jestem wsciekla... Tak sobie leżę rozmawiam z Niną o siostrze mówi jak to już doczekać się nie może itp i w pewnym momencie taka zaniepokojona mi mówi że słyszała że niektóre dzieci się rodzą i od razu umierają :O WTF?! Pani na oczku jak była w szpitalu jej tak powiedziała... No wyobrażacie sobie?! No przecież jakbym dorwala tą babe to bym rozszarpala chyba... Biedna Nina widać że ją to męczyło i się bała...
reklama
jenn200818
Fanka BB :)
My właśnie z kina wróciliśmy, jeśli któraś z Was lubi filmy o wszechświecie to polecam Interstellar Długi i trzyma w napięciu.. Teraz padam na twarz.