reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
nulini rzeczywistość, na około tyle osób ma problemy:/ Ale my tu wszystkie ciągniemy grudzień/styczeń i rodzimy cud miód malina bobasy!

kuźwa jak mnie kolana naparzają. wstałam z modą z drzemki i normalnie mnie bolą!

Ostatnia edycja:
Alecta ja też comedy central, różowe lata 70te, on ona i dzieciaki, jak poznałem waszą matkę uwielbiam :) ale poza tym chirurdzy, plotkara i mentalista :)

agulaq ja do bydgoszczy jeżdżę do szkoły rodzenia i trochę żałuję no ale dobra, już po ptokach ;) Rodzić będę w Bizielu w bydg. i też z tegoż szpitala mam swojego lekarza. A ty do ina do lekarza jeżdzisz? Mi tutaj to nikt nie pomógł i ogólnie lekarke swoją mieliśmy w Warszawie ale gdzie co miesiąc jeździć do wawy albo częściej i ona też była za tym żeby na miejscu znaleźć lekarza no i znalezliśmy :)

Tasia do Torunia czasem jeżdżę też ale rzadziej niż do bydg :) Miałam tam babke która super pazurki robi i do sklepu z ciuszkami dla kobiet w ciąży ;)

Doggi dobra ta twoja sąsiadka :-D niektórzy ludzie to ja nie wiem skąd się urwali :-D ja też takie złote rady dostaje , że serio....

Ja kiedyś comedy central nałogowo oglądałam ale ciągle powtórki i powtórki i teraz to skaczę po kanałach...

Wcześniej pisałam to strona mi się znowu zawiesiła i net padł :/ Więc wzięłam się za sprzątanie nawet nie wiem po co jak jutro wchodzi "ekipa" do robienia pokoiku małego i przy okazji panele w dużym pokoju będą zrywać bo mądra ja dziurę zrobiłam... Eh.... najadłam się i na 19 jadę na masaż, tak co 2 tyg. sobie chodzę.

A jeszcze co do ubioru maluszków na spacer. To wystarczy np. bodziak z długim rękawem, rajstopki albo półśpiochy , ciely welurowy pajac albo bluza/sweterek i spodenki + kombinezon i przykrycie kocykiem?

Moomy pewnie ze wystarczy:)

Zadzwonilam do gina ze mnie kolana napierdzielaja i okolice jajnikow. Mam wzbogacic diete w produkty zelatynowe a szczegolnie wciagac galaretki miesne...bleee. I pic wapno plus wiecej nabialu w nie bogatego. I nie dzwigac nic.

kasiekz, no ja wiem, że rzeczywistość, ale w tych serialach to tak falami, jak Doggi pisze, najpierw zdrady na topie, teraz poronienia :baffled:

Uwaga - mężu mój dostał tą pracę :-D
A ja oczywiście zamiast się cieszyć, to pełna obaw jestem :-( Nie lubię takich radykalnych zmian :-(

reklama
Do góry