Tasia001
Fanka BB :)
Suseł ja mam przykre doświadczenie z chorobą w ciąży. W poprzedniej ciąży chodziłam miesiąc z przeziębieniem (bo miało samo przejść) i córka urodziła się z wrodzonym zapaleniem płuc, a ja dorobiłam się zapalenia oskrzeli. Teraz gdy byłam chora dostałam antybiotyk i po tygodniu choroby nie ma. Jeśli nie przejdzie Ci do poniedziałku i będziesz się źle czuła to idź do lekarza.
Agulqa pamiętajcie, że na czas opieki nie może żadnych faktur nie wystawiać ani nie brać na firmę;-) żeby się nie wkopać w razie kontroli
Mommy witam serdecznie. Ja z kolei jestem z okolic Torunia:-)
U mnie będzie niecałe 2 lata różnicy między dziewczynkami, ale jestem pozytywnie nastawiona. Domi jest rozgarnięta jak na swój wiek. Bardziej mnie martwi jak się akcja porodowa zacznie....
Agulqa pamiętajcie, że na czas opieki nie może żadnych faktur nie wystawiać ani nie brać na firmę;-) żeby się nie wkopać w razie kontroli
Mommy witam serdecznie. Ja z kolei jestem z okolic Torunia:-)
U mnie będzie niecałe 2 lata różnicy między dziewczynkami, ale jestem pozytywnie nastawiona. Domi jest rozgarnięta jak na swój wiek. Bardziej mnie martwi jak się akcja porodowa zacznie....