reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Mommy mi pomogl ordynator z ina i on mi ciaze prowadzi i tu bede rodzic
Ja zadowolona z tej szkoly jestem. Nie wiem jak innw wygladaja ale tu zle nie jwst i babeczka prowadzaca spoko ;-)

Nulini super gratki dla meza! Moze zdradzisz jakis szczegol na czym praca polega?;-)

Emilchen pytam bo mam cale opakowanie i szkoda mi by wywalic a moze komus sie przyda ;-)

Ł zlozyl stol ;-) ciesze sie meeega ;-) no i w ramach chrztu rozegralismy cashflow 202 :p szkoda tylko ze zbankrutowalam :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Uff dotarlam do sypialni. Mój młodszy syn zajął połowę łóżka i usnął ale nie mam siły go przenosić. Męża nie ma to niech śpi ze mną.

Nulini- to gratulacje dla męża. :)
Czasami trzeba coś zmienić żeby było lepiej. Wszystko się super ułoży.

Alecta- i jak brzuch? Oo już doczytalam że lepiej.

Agulqa- no mi też inna myśl przez głowę przeszła z tym ochrzczeniem. ;)

Moja sis mi właśnie SMS napisała
"przyszła dziś do mnie ola i mówi, ciocia ja juz chcę jechać do domku bo tęsknię za mamusią, tatusiem i Edosiem. Ale jak już będę z mamusią będę tęsknić za tobą, babcia o dziadkiem. Co robić?!"

Biedne dziecko z dylematem ;) Padłam jak to p przeczytalam, już jutro kolo 11 mój bączek wraca do domu po dwóch tygodniach, ale się cieszę. Musze rosół ugotować na powitanie (ulubione danie obiadowe oli)

alecta, a Ty co, w chłopa się bawisz??? Trzeba było na raty wnosić! Mam nadzieję, że brzuch odpuścił...

Doggi, ale bym Olcię wyściskała za takie słodkości!!!

agulqa, gratuluję stołu :-D A praca taka sama - magazynier - tylko że w obecnej był od 4 lat na umowę zlecenie i szefowa potworna pis.da i sknera, a w nowej pracy ma mniej płatne, ale umowę o pracę i płatne nadgodziny :tak:

Ja jutro śpię z Potworcem, bo mąż idzie w tango :-D

Nulini no czasem nic tylko wysciskac za takie teksty :)
Powiem ci ze mimo tego że mniej będą płacić to warunki i tak lepsze co umowa o pracę yo umowa o pracę no i nadgodziny płatne, to ważne ;) a z czasem może dostać podwyżkę ;)

Nulini, gratki dla męża! :tak: a co do seriali, to nie chciałam Wam pisać, bo ja wiem, że mam coś z głową nie halo, dlatego nie obciążam tym innych osób, ale miałam takiego doła przez ten wątek (kumulacja 3 seriali w ciągu 2 dni-prawo agaty, przyjaciółki i na wspólnej), że nawet teraz Wam tego nie opiszę, bo nienawidzę moich myśli. to się chyba nerwica nazywa... :baffled::baffled::baffled:

alecta, dobrze wiedzieć. ja tam karmiłam raz z jednej i raz z drugiej i teraz też tak planuję, bo inaczej chyba mi cycki rozsadzi :szok:

Doggi, dzięki za temat :tak:

mój młody też już zaliczył przez przewrażliwioną pediatrę - neurologa, rehabilitacje, ortopedę, chirurga. ale ostatecznie bardzo się z tego cieszę, bo przynajmniej wiem co i jak (wszystko ok). także korzystajmy skoro mamy taką możliwość, bo nigdy nie wiadomo kiedy nam się znowu jakiś konował trafi, dla którego nigdy nie ma problemu choć ewidentnie wiemy, że coś jest na rzeczy. niestety nasza pediatra przeszła już na emeryturę :(

Ostatnia edycja:
Alecta sis Ł byla :p poza tym dzis peka mi kregoslup i teraz mam jakies dziwne skurcze wiec dzisiaj nici z przytulanek

Boshe laski. Wam tylko dwie rzeczy w glowie :p seks i jedzenie (pewnie podczas seksu :p ) ;-)

Doggi slodka Wasza mala ;-) i dzielna. 2tyg bez mamusi :-D moj brat w jej wieku nie mogl mamusi na krok odstapic

Nulini super. Moze docenia za jakis czas i lepiej wyjdzie na tym :-) no i nadgodziny platne dobra sprawa. Moja mama tez niezle na tym dorabia :-)

Nulini jakbym mieszkała na.parterze to ja nawet pojedynczo mogę wnosić, ale latać na 3 piętro po kilka razy mi się ani trochę nie widzi :p
Ja za leniwe babsko jestem.

Na szczęście wszystko wynagrodził mi czerwony barszczyk na wędzonce :-D
No może poza tym, że teraz m zgage :p

Doggi kochana jest Twoja Ola :-)
I dzielna, mój cycek by jednej nocy nie wytrzymała, a co tu mówić o 2 tygodniach :-D

reklama
Agulqa_b ola to by nas za 5gr sprzedała, ona tylko patrzy jak tu wybyc z domu do kogoś :p
Ja mam tylko jedzenie w głowie ;)

Moje cycki nabrały zapachu pokarmu, też tak macie? Z Olą dopiero miały ten zapach jak urodziłam.

Do góry