reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

reklama
Nulini gratulacje!!! Nie stresuj się tylko się ciesz wariatko! :)

Radykalne zmiany najlepsze są!

W końcu złożyłam odkurzacz!! Alleluja, biorę się za pranie dywanu, trzymajcie kciuki żebym to zrobiła dobrze i nie schrzanila czegoś bo znów będę chodzić po chacie i krzyczeć/przeklinać :p

Założyłam ten wątek kącik/pokój maluszka o którym Sprite pisała. Hak coś, klasycznie mogę usunąć ;)

Ostatnia edycja:
Kurcze dzisiaj po odwiezieniu dzieciaków do przedszkola pojechałam na zakupy no i były trochę ciężkawe.
Mąż z pracy wraca jutro więc musiałam je sama wnieść i po tym cały dzień mnie tak dziwnie brzuch boli coś w stylu jakbym zakwasy miała, tak mnie ciągnie coś, no nie wiem jak to dokładnie opisać, ale pierwszy raz coś takiego czuje.
Wzięłam magnez, bo brzuch też strasznie twardy miałam i czekam aż przejdzie.
Mąż już oczywiście w panice i wkurzył się, że po co tyle nakupowałam, ale tak na prawdę kupiłam to co musiałam czyli coś na śniadanie, obiad i coś do picia :-/

Może rozluźniająca kąpiel?

Ja na mojego też czekam.. Napisałam mu by wrócił wcześniej (czyli tak jak powinien kończyć), ale pewnie sporo pracy, bo nadal go nie nie ma :-\ No nic muszę młode do spania zagonić to odpocznę...

Bada jsk bardzo bym się nie starała to i tak jeszcze ze dwa razy będzie musiał być wyprany bo był w stanie krytycznym tym bardziej ze teraz musi wyschnac, wtedy odkurzyc i dopiero znów prać mogę a schnąc pewnie bedxie kilka dni :/

Alecta no wiesz co, takich rzeczy to nawet ja nie robię! Nic nie dźwigam nie ma to tamto. Połóż się, weź no spe napój Sue czegoś i Relax

Doggi ja normalnie też się staram nie dźwigać, ale pić coś trzeba zjeść też,a nikt mi zakupów nie wniesie :-/
Jak Ł wraca normalnie z pracy to wszystko co cięższe zostawiam mu w bagażniku, a tu niestety do jutra nic nie mogło czekać :-/

Megami ja moich coś zagonić nie mogę.
Niby w łóżku leżą (nie ma starego więc śpimy razem).
Brzuch mam już miękki tylko mięśnie czy ścięgna jakby mnie bolały jak się ruszam, to nie skurcze, a w sumie to sama nie wiem co to :|

reklama
agulqa wielkie dzięki, ale ja bez problemu dostaję recepty i na razie apteki nie mają problemu ze sprowadzeniem leku (przez jakiś czas był kryzys i nie było w hurtowniach), poza tym ja mam clexane 0.8, Ty pewnie słabszy. Ale dziękuję :-)
Nulini gratulacje dla męża, fakt zmiany zawsze mogą budzić niepokój jak to będzie, ale będzie dobrze :tak:
alecta aa to dobrze, pewnie mały dostał orzeczenie na etap przedszkola, to pół biedy, najgorzej, jak dzieci nic nie mają i przez to nie dostają żadnej pomocy
Doggi nie przemęczaj się zanadto :no:

Do góry