reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

reklama
nulini rzeczywistość, na około tyle osób ma problemy:/ Ale my tu wszystkie ciągniemy grudzień/styczeń i rodzimy cud miód malina bobasy!

kuźwa jak mnie kolana naparzają. wstałam z modą z drzemki i normalnie mnie bolą!

Ostatnia edycja:
Alecta ja też comedy central, różowe lata 70te, on ona i dzieciaki, jak poznałem waszą matkę uwielbiam :) ale poza tym chirurdzy, plotkara i mentalista :)

agulaq ja do bydgoszczy jeżdżę do szkoły rodzenia i trochę żałuję no ale dobra, już po ptokach ;) Rodzić będę w Bizielu w bydg. i też z tegoż szpitala mam swojego lekarza. A ty do ina do lekarza jeżdzisz? Mi tutaj to nikt nie pomógł i ogólnie lekarke swoją mieliśmy w Warszawie ale gdzie co miesiąc jeździć do wawy albo częściej i ona też była za tym żeby na miejscu znaleźć lekarza no i znalezliśmy :)

Tasia do Torunia czasem jeżdżę też ale rzadziej niż do bydg :) Miałam tam babke która super pazurki robi i do sklepu z ciuszkami dla kobiet w ciąży ;)

Doggi dobra ta twoja sąsiadka :-D niektórzy ludzie to ja nie wiem skąd się urwali :-D ja też takie złote rady dostaje , że serio....

Ja kiedyś comedy central nałogowo oglądałam ale ciągle powtórki i powtórki i teraz to skaczę po kanałach...

Wcześniej pisałam to strona mi się znowu zawiesiła i net padł :/ Więc wzięłam się za sprzątanie nawet nie wiem po co jak jutro wchodzi "ekipa" do robienia pokoiku małego i przy okazji panele w dużym pokoju będą zrywać bo mądra ja dziurę zrobiłam... Eh.... najadłam się i na 19 jadę na masaż, tak co 2 tyg. sobie chodzę.

A jeszcze co do ubioru maluszków na spacer. To wystarczy np. bodziak z długim rękawem, rajstopki albo półśpiochy , ciely welurowy pajac albo bluza/sweterek i spodenki + kombinezon i przykrycie kocykiem?

Moomy pewnie ze wystarczy:)

Zadzwonilam do gina ze mnie kolana napierdzielaja i okolice jajnikow. Mam wzbogacic diete w produkty zelatynowe a szczegolnie wciagac galaretki miesne...bleee. I pic wapno plus wiecej nabialu w nie bogatego. I nie dzwigac nic.

kasiekz, no ja wiem, że rzeczywistość, ale w tych serialach to tak falami, jak Doggi pisze, najpierw zdrady na topie, teraz poronienia :baffled:

Uwaga - mężu mój dostał tą pracę :-D
A ja oczywiście zamiast się cieszyć, to pełna obaw jestem :-( Nie lubię takich radykalnych zmian :-(

reklama
Do góry