reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Ja uwaga wstaje z łóżka... Godzina 16:30 :p wstydu nie mam :-D

Doggi biedna ty :-(

Alecta zdrówka dla Tymka

Susel dokładnie z facetami gorzej niż z dziećmi

Marcioszek łącze się w byciu leniem :p

Alecta pokaż efekt koniecznie :-)

reklama
ja się przymierzam do szarlotki, ale tak mi się nie chceeeeeeeeeeeeee.........

ZGINIESZ W MĘCZARNIACH!!! Szarlotka za mną chodzi od 2 tygodni, ale się zebrać w sobie nie mogę :-:)-:)-(

alecta, dajesz foto :-D

femme, podziwiam!!! :szok: Ja w łóżku nie uleżę dłużej, jak 15 minut, zaraz mnie wszystko swędzi i normalnie czuję, jak mi mięśnie gniją, nie mogę tak bezczynnie leżeć...

hej!

alecta, to wpadaj do mnie. mój mąż Cię nauczy grać ;-) do tego poleci Ci i wybierze gitarę. nawet utarguje, bo on taki "hazardzista". najpierw bawił się w telefony. co miesiąc mieliśmy nowe! potem non stop wymieniał tablety. teraz przerzucił się na gitary elektryczne, bo to niby na testy, ale widzę jak go bawi szukanie i negocjowanie, a potem sprzedaż. ja już nawet nie łapię się w tym sprzęcie. dwa dni temu znowu jakąś nową przytargał do domu. kurier to już na pamięć nas zna. szkoda, że do polowania na wózek go tak nie ciągnie ;-) ale fakt faktem zawsze jest na +...

zdrówka dla synka!

femme, podziwiam :-D nie dałabym rady tyle w łóżku! ;-)

Doggi, ja już też chciałabym styczeń. ale to przez moją zrytą psychę :crazy::no:

u mnie dziś był krem z pomidorów z grzankami z czosnkiem, a na deser banoffi :-):-)

Ostatnia edycja:
alecta, zapytam jak mąż wróci, bo ja się tym w ogóle nie interesuje ;-) wiem tylko, że teraz mamy jakiegoś asusa, bo widzę napis hahaha. dam znać wieczorem ;-)

Wkurzyłam się :-/
Zafarbowalam temu łeb, a różnicy prawie nie widać :-/
Jedynie lekko przy odrostach, ale dosłownie minimum.
Fuck loreal prodigy :-/

Alecta to nie fajnie z tą farbą :no:

Femme :rofl2::rofl2: kto ciężarnej zabroni :rofl2: u mnie się nie da niestety ;)

Nulini :-D:-D:laugh2: szarlotka w piekarniku, przemogłam się. Robię pierwszy raz tą sypaną więc nie wiem co z tego wyjdzie. Dałam więcej mąki niż manny bo mi brakło :-p

Nulini, Sprite a ja uwielbiam :p jestem leń Straszny :-D jak tylko mam okazję to wykorzystuje na lezeniu aż tylek będzie bolał :-D

Alecta uuu nie fajnie :-/

Ja to w ogóle do życia się wieczorem budzę teraz się wykapalam zrobię obiad ogarnę pójdę na zakupy i zrobię sałatkę i ciasto na jutro żeby jutro znowu moc do 12 gnic haha :-D

sprite, przekonaj jakoś męża do zabawy w wózki!!! Sama pomyśl, co tydzień byś miała nowy, mogłabyś ich milion przetestować i wybrać najlepszy, no same korzyści!

alecta, ja już dawno dałam sobie siana ze sklepowymi farbami, NIGDY nie trafił mi się taki efekt, na jaki liczyłam :baffled: Teraz tylko farby fryzjerskie, polubiłam CeCe, ale okazuje się, że hurtownie się z nich wycofują, ubolewam :-(

femme, ja gniłam w gimnazjum i liceum, a później już mi się odwidziało i nawet po mega balangach nie uleżę dłużej, niż do 9, no nie mogę po prostu :-(

Łakomstwo wygrało nad lenistwem - szarlotka z bezą w piekarniku :-D

reklama
Doggi moje bóle pleców nawet w połowie nie dorównują Twoim skurczom i innym bolesnym przypadłościom :sorry2: ale uwierz, że też marzę o styczniu...

Już chyba czwarty dzień z rzędu mam doła i "płakanego", no wszystko nie przygnębia, po prostu wszystko :-( zaczęło się od lekarki, teraz martwię się, że mała tak wyraźnie ucichła od tylu dni, boję się o te płytki, o to, że będzie trzeba zwiększyć sterydy, o to jak będzie z porodem, dodatkowo mój ciągle wyjeżdża i siedzę sama i jeszcze te bóle pleców, życie jest beznadziejne, chyba mam depresję ciążową :baffled::-(

Do góry