reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Alecta nooo dokladnie. My wtedy polowe gotowka dalismy, polowe na raty a i tak w 2miechy splacilam zeby wyczyscic zdolnosc bo zaczelismy szukac mieszkania na kupno ;-)
Ja tam sie nie znam na niczym :p jestem stara baba w te klocki ;-)

reklama
Nulini toz Ty w wielkim miescie mieszkasz :-D

Miasto małe, wieża wielka i cały świat przesłania :baffled: A siostrę Ł wychłostaj!!! Albo zabierz jej coś drogiego i żądaj okupu! :wściekła/y: Dobrze, że danych szlag nie trafił!

alecta
, ja tak miałam z kebabkiem w Łodzi, chodził za mną od sierpnia i był niedobry, myślałam, że mnie szlag trafi :wściekła/y:

Bożeeeee, jakie pyszne!!!
Zaraz się porzygam, ale jeszcze zjem :-D
Całe podniebienie mam poparzone, ale KOCHAM gorące ciasto :-D

Mój kumpel na z3 i jest zachwycony mówi ze to cud natury i iPhone może mu ssać ;) ale mnie np ipody w ogóle niecrobia mam ipod touch i mp4 jak mp4 :p tak samo iPhone tez nie wiem ci w nich takiego super dla mnie za małe ja lubię moją zetkę bo duża jest i z moją kuszą ślepota wszystko widzę :D

No mnie iphony też jakoś nie jaraja.
Czasem sobie jaja z Ł robię żeby mi kupił, ale i tak bym nie chciała, no chyba,że za darmo :p
Dla mnie to też za małe, ja telefon to muszę mieć cegłę :p

Odpoczywamy.

Alecta- jak się czuje Tymko?
Jeśli chodzi o loreal to mi te farby nigdy nie chwytaly, żadne rodzaje. U mnie sprawdza się wellaton, ta w piance. Super się trzyma moich włosów i kolor nie spływa.

Emilchen- przytulam cieplutko. Nie smuć się już.

Doggi- dobrze, że po zastrzykach przeszło. :)

Agulqa- no to wydatek samochodowy Ci się szykuje. Super że udało się z danymi z laptopa:)

Mnie nowinki średnio interesują, chociaż z mojego telefonu jestem bardzo zadowolona i nie wyobrazam sobie wrócić do mniejszego modelu;)

Kacprowi wypadł ząb no i szykuje się wróżka zebuszka :D

Szkoda tylko, że mój mąż nie podziela mojego zamiłowania.
On jak słyszy, że jakiś telefon mi się podoba (nie, że chce kupić tylko po prostu mi się podoba) to już się drze, że przecież dopiero co sobie kupiłam nowy i bla bla bla bla bla...

Jeżyk Tymkowi gorączka spadła po syropie, ale zobaczymy jak będzie w nocy.
Oby to faktycznie jakiś ząb był, chociaż według mnie on już wszystkie ma.
Loreal mi się zawsze sprawdzał, ale ja zazwyczaj kupowałam te prefe costam, a teraz mi się nowości zachciało.
Z Syoss zawsze też byłam zadowolona i chyba będę musiała się z nim przeprosić

Ostatnia edycja:
Alecta mój też tego nie kuma mój ma takie zagumowany samsung solid co tylna klapkę ma na śrubę i mu wystarcza a ja uwielbiam takie różne gadżeciki <3

Jezyk przejść nie przeszło ale jest dużo lepiej chociaż :)

Alecta mój też tego nie kuma mój ma takie zagumowany samsung solid co tylna klapkę ma na śrubę i mu wystarcza

Hahaha Ł też miał taki, bo to było jego marzenie więc mu kupiłam, bo on wiecznie telefony niszczył, no ale jak tego nie mógł zniszczyć to go zgubił po miesiącu :-/
Teraz ma Trenda i mu w zupełności wystarcza, a ja bym nawet na to w sklepie nie spojrzała :p

reklama
Do góry