reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

reklama
Ja na szczęście zaspokoilam potrzebę słodyczy na dzisiaj.
Najpierw była czekolada, a później kakao.
Tymko wrócił z przedszkola, zmierzyłam mu temperaturę i miał 38.1
Dałam mu Mig i czekam aż przejdzie, bo taki bidulek siedzi obok mnie i tylko by się tulił

Hej dziewczyny,

Doggi, jeszcze raz: Marta, Wrocław, 31 lat, data porodu 24.01.2015, dziewczynka, Jagoda, siostra Nina- luty 2011.

A mnie dzisiaj mój M wkurzył, jest lepszy niż kawa na podniesienie ciśnienia. Za miesiąc ma operację przegrody nosowej, pytałam go kilka razy o badania, zwłaszcza szczepienie przeciw wzw- on mówił że nie musi. Po czym wczoraj doprosiłam się by dał te papierki do szpitala a tam jak byk- zaświadczenie o odbytym szczepienieu WZW...no ku... ZOstał równo miesiąc, nie zdąży przyjąć 2 dawek by być w pełni bezpiecznym. Po prostu myślałam że go uduszę. Ku... gorzej niż dziecko...

Alecta- zdrówka dla Tymka. Oby mu szybko przeszło. Trzymam &&&

Suseł- bo faceci to są duże dzieci. A jaki musi mieć odstęp pomiędzy jedną, a drugą dawką szczepionki?

Jak mi się nic nie chce. Musiałabym w końcu obiad zrobić bo ile można jeść kanapek. Głodna jestem ale mi się strasznie nie chce. Do tego Kuba jeszcze kopię w sam dół brzucha, aż jest mi nie dobrze. Chciałabym się w końcu wyspać, może wtedy miałabym lepsze samopoczucie. No bo ile można spać po 3-4h na dobę, :-(

Suseł a mąż był kiedyś szczepiony? Może niech zbada poziom przeciwciał. Co do dawek, kuzynka po całej serii miała poziom jakby wcale się nie szczepiła. No ale może akurat ma jakieś i nie trzeba mu 2 dawek? A po drugie szpital nie może mu odmuwić zabiegu z powodu braku szczepienia. Chłopy jak dzieci, jak nie dopilnujesz to jest jak jest :-D

Alecta zdrówka dla syna!

Doggi bidulko! Trzymaj się, już do stycznia nie daleko :tak:

Dzięki laski, Tymko wrócił trochę do siebie po migu.

Suseł ja nie bardzo wiem co ma szczepienie do zabiegu.
Ode mnie przy cc nikt nic takiego nie chciał, a to przecież operacja.

Nałożyłam farbę na łeb.
Za 30 minut zobaczę efekt :p

Alecta no też miałam pytać o cc, bo przecież nikt nie wymaga szczepienia :szok: To szpital ma dbać o higienę a nie ja się zabezpieczać przed szpitalem :rofl2:

Czekamy na zdjęcie :-) ja się przymierzam do szarlotki, ale tak mi się nie chceeeeeeeeeeeeee.........

reklama
Do góry