reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Matko, królestwo za czekoladę :---( A tu za oknem deszcz, nie ma jak iść do sklepu :---(
Ja na szczęście zaspokoilam potrzebę słodyczy na dzisiaj.
Najpierw była czekolada, a później kakao.
Tymko wrócił z przedszkola, zmierzyłam mu temperaturę i miał 38.1
Dałam mu Mig i czekam aż przejdzie, bo taki bidulek siedzi obok mnie i tylko by się tulił
Najpierw była czekolada, a później kakao.
Tymko wrócił z przedszkola, zmierzyłam mu temperaturę i miał 38.1
Dałam mu Mig i czekam aż przejdzie, bo taki bidulek siedzi obok mnie i tylko by się tulił
Hej dziewczyny,
Doggi, jeszcze raz: Marta, Wrocław, 31 lat, data porodu 24.01.2015, dziewczynka, Jagoda, siostra Nina- luty 2011.
A mnie dzisiaj mój M wkurzył, jest lepszy niż kawa na podniesienie ciśnienia. Za miesiąc ma operację przegrody nosowej, pytałam go kilka razy o badania, zwłaszcza szczepienie przeciw wzw- on mówił że nie musi. Po czym wczoraj doprosiłam się by dał te papierki do szpitala a tam jak byk- zaświadczenie o odbytym szczepienieu WZW...no ku... ZOstał równo miesiąc, nie zdąży przyjąć 2 dawek by być w pełni bezpiecznym. Po prostu myślałam że go uduszę. Ku... gorzej niż dziecko...
Doggi, jeszcze raz: Marta, Wrocław, 31 lat, data porodu 24.01.2015, dziewczynka, Jagoda, siostra Nina- luty 2011.
A mnie dzisiaj mój M wkurzył, jest lepszy niż kawa na podniesienie ciśnienia. Za miesiąc ma operację przegrody nosowej, pytałam go kilka razy o badania, zwłaszcza szczepienie przeciw wzw- on mówił że nie musi. Po czym wczoraj doprosiłam się by dał te papierki do szpitala a tam jak byk- zaświadczenie o odbytym szczepienieu WZW...no ku... ZOstał równo miesiąc, nie zdąży przyjąć 2 dawek by być w pełni bezpiecznym. Po prostu myślałam że go uduszę. Ku... gorzej niż dziecko...
Marcioszek
Fanka BB :)
Alecta- zdrówka dla Tymka. Oby mu szybko przeszło. Trzymam &&&
Suseł- bo faceci to są duże dzieci. A jaki musi mieć odstęp pomiędzy jedną, a drugą dawką szczepionki?
Jak mi się nic nie chce. Musiałabym w końcu obiad zrobić bo ile można jeść kanapek. Głodna jestem ale mi się strasznie nie chce. Do tego Kuba jeszcze kopię w sam dół brzucha, aż jest mi nie dobrze. Chciałabym się w końcu wyspać, może wtedy miałabym lepsze samopoczucie. No bo ile można spać po 3-4h na dobę, :-(
Suseł- bo faceci to są duże dzieci. A jaki musi mieć odstęp pomiędzy jedną, a drugą dawką szczepionki?
Jak mi się nic nie chce. Musiałabym w końcu obiad zrobić bo ile można jeść kanapek. Głodna jestem ale mi się strasznie nie chce. Do tego Kuba jeszcze kopię w sam dół brzucha, aż jest mi nie dobrze. Chciałabym się w końcu wyspać, może wtedy miałabym lepsze samopoczucie. No bo ile można spać po 3-4h na dobę, :-(
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Marcioszek, ja śpię 9 godzin na dobę i wcale mi nie lepiej
alecta, biedny Tymcio :-( Zdrówka dla niego!!!
alecta, biedny Tymcio :-( Zdrówka dla niego!!!
Megami
Bóg jest szaleńcem ;)
Suseł a mąż był kiedyś szczepiony? Może niech zbada poziom przeciwciał. Co do dawek, kuzynka po całej serii miała poziom jakby wcale się nie szczepiła. No ale może akurat ma jakieś i nie trzeba mu 2 dawek? A po drugie szpital nie może mu odmuwić zabiegu z powodu braku szczepienia. Chłopy jak dzieci, jak nie dopilnujesz to jest jak jest
Alecta zdrówka dla syna!
Doggi bidulko! Trzymaj się, już do stycznia nie daleko
Alecta zdrówka dla syna!
Doggi bidulko! Trzymaj się, już do stycznia nie daleko
Dzięki laski, Tymko wrócił trochę do siebie po migu.
Suseł ja nie bardzo wiem co ma szczepienie do zabiegu.
Ode mnie przy cc nikt nic takiego nie chciał, a to przecież operacja.
Nałożyłam farbę na łeb.
Za 30 minut zobaczę efekt
Suseł ja nie bardzo wiem co ma szczepienie do zabiegu.
Ode mnie przy cc nikt nic takiego nie chciał, a to przecież operacja.
Nałożyłam farbę na łeb.
Za 30 minut zobaczę efekt
Megami
Bóg jest szaleńcem ;)
Alecta no też miałam pytać o cc, bo przecież nikt nie wymaga szczepienia To szpital ma dbać o higienę a nie ja się zabezpieczać przed szpitalem
Czekamy na zdjęcie :-) ja się przymierzam do szarlotki, ale tak mi się nie chceeeeeeeeeeeeee.........
Czekamy na zdjęcie :-) ja się przymierzam do szarlotki, ale tak mi się nie chceeeeeeeeeeeeee.........
reklama
kasiekz
Fanka BB :)
alecta zdrówka dla młodego!
femme boski kotek!
suseł faceci!
doggi biedna ty! Jesteś mega wytrwała!
femme boski kotek!
suseł faceci!
doggi biedna ty! Jesteś mega wytrwała!