reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Emilchen moj od niedzieli ucichl. Pisalam ze mniej wyraznie czuje ruchy, slabiej a wczoraj dowiedzialam sie ze mlody ma sie dobrze i jest mega ruchliwy. Nie wiem od czego to zalezy. Bedzie dobrze!

Alecta w ciazy hormony dzialaja i czesto efekt inny:/

Ale piszecie o tej szarlotce...tez mam w planach. Wszystko na nią kupione ale jutro ide na krzywą cukrową wiec nie moge. W ogole wrąbalam dzis pol czekolady, trzy jablka, dwie herbaty z miodem...no az sie jutra boje!

reklama
alecta, nie mieliśmy takiego, ale mąż interesował się nim i mówi, że tablet ogólnie jest fajny, ma dobry środek, ale fatalny głośnik. pyta, czy masz jeszcze inny do wyboru?

Nulini, nie nie. ja się chyba nie nadaję na takie testowanie. wolę 1, bo się przywiązuję :-p. bardziej chodziło mi o upolowanie mojego wybranego w dobrej cenie i super stanie ;-)

Marcioszek czemu tak pozno mowisz?;-) wczoraj bylam w bydzi :p ale spoko, jak bede nastepnym razem to na pewno sie odezwe :-) moze sama Ł klienta nagram zeby jechac :-D

Alecta u nas Ł ma dwa, ja nie. I mlody nie beczie mial. Pytam, bo myslalam ze moze drugie imie nadrabia swietym ;-)
Co do ikei to fakt, 300km to sporo...

Mcpearl kciuki &&&&

Nulini w jakims kraju kobiety podczas okresu sa uznawane za nieobliczalne i wtedy jak zabija to nie ida siedziec :-D

Kasiek krystyna to babcia Ł :p

Nulini toz Ty w wielkim miescie mieszkasz :-D

Mcpearl bez stresu!!! Jak ja swoja czytalam to mialam to samo. W ogole zdania nieskladne byly itp ;-) zobaczysz ze zle nie bedzie!!!

Aza nooo wplynela dzis do Ł kasa za klienta wiec zaraz zaczne zakupy tylko ogarne bb bo dzis czly dzien mnie nie bylo :-(

Femme ! Kit z kotem, jakie Ty masz super usta!!! ;-)

Doggi ja wczoraj mialam akurcze od krzyza. Nic przyjemnego

Susel skad ja to znam... Ł tez nieogar ze wszystkim. Dzis go pytam gdzie ma doki z zusu co mu babka dala bo musimy ksiegowej zawiezc, a on ze pani mu nic nie dala. Szukam, patrze i co. Jak byk sa!!! Dobrze ze ja w sprawach dok jestem taka ogarnieta. Ja o 3w nocy powiem co gdzie mam. A ten nic...

Nulini moze masz uczulenie na posciel czy cos?;-)

Alecta ja mam samsung galaxy tab 2 i jestem mega zadowolona. Nie wzielabym tableta z netem w jakiejs sieci. Jak kupowalismy to bylismy wszedzie, plus, play, orange, tmobile i stanelo na tym ze wzielismy pakiet 25gb internetu z czego lte nie zrzera transferu no i tableta osobno media expert. Duzo taniej wyszlo. Noo i jeszcxe to ze w plusie za neta kazali placic 24mce a za tableta 30. Czyli pol roku bym nie miala neta a tableta dalej bym splacala.

Femme ja tez moge lezec i lezec. Tym bardziej z poducha motherhood lezenie caly dzien nie stanowi problemu dla tylka i kregoslupa ;-)

Emilchen od ok 28tyg dzidzie sa mniejwyczuwalne bo nie maja az tyle miejsca. Nie stresuj sie, pogadaj do brzuszka. Moj Robercik nie lubi jak sie martwie i jak smutna prosze bu kopnal to chociaz troszke sie ruszy ;-)

Dopiero wrocilismy do domu. O 11 pojechalismy do cioci Ł bo ze swoim prawnikiem beda jej walczyc o odszkodowanie. Przed operacja cos zle jej zrobili podczas intubacja i wszystkie zeby jej wylecialy... masakra jakas. Pozniej pojechalismy do ina. Mielismy wejsc do meblowych ogladac stoly by kupic keszcze w tym miesiacu i coooo.... urwal nam sie tlumik od samochodu:-\ trzymal sie na jednym zaczepie i tak walil ze balam sie jechac nienawidze jak cos mi stuka i puka :-\ na szczescie niedaleko byla stacja diagnostyczna i podjechalam i koles mi go urwal do konca. ;-) dalam mu 20zl, niech ma facet. Mily byl i w ogole problemu nie robil. Teraz musze ogarnac mechanika. Rodzice Ł tu nie maja "stalego zaufanego" wiec musze szukac. W miedzyczasie lokatorzy przelali kase, tzn czesc. 400zl wiec odebralismy lapka za 280zl... uff dobrze ze"tak tanio" i uwaga nie stracilismy danych! Hurra! Ł na swieta chyba dysk przenosny kupie, przyda nam sie ;-) no oczywiscie sis Ł nie poczuwa sie by glupie 80zl chociaz dac. Jest 19 i padam na pysk po calym dniu. Tyle dobrego ze wplynela kasa za klienta wiec zaplace czynsz za mieszkanie i kupie kilka *******ek dla Robercika :-)

No jeszcze myślę nad Samsungiem tab 3 8.0 lte, bo chce coś małego i poręcznego więc te wszystkie 10 calowki odpadają. Głośnik mi w sumie nie przeszkadza, bo muzyki raczej na nim słuchać nie będę.
Samsung z kolei ma słabszy procesor. Ogólnie parametry znam tylko ciekawi mnie jak to się w realu sprawdza.

Kurcze zamówiliśmy pizze na kolacje i znowu się wkurzyłam, bo była niedobra.
Dziś jakiś dzień niewypałów normalnie

Agulqa z tymi ofertami to zależy.
Teraz płacę w Plusie za neta 5 dyszek i przedłużając umowę będę płacić tyle samo i do tego mam tableta, wszystko na 2 lata.
To o czym piszesz to oferty wiązane czyli abonament + rata za urządzenie.
Ogólnie w Play na pracowniczą mogłabym wziąć, ale zasięg jest jeszcze nie wszędzie i np w drodze do Włocławka mógłby mi się gubić.

Ostatnia edycja:
A u mnie była tesciowa dala dwa zastrzyki rozkurczowe po których zasnęłam jak niemowlak i w końcu mi lepiej trochę jednak co igłą w du.pe to igłą w du.pe :D

Alecta teraz bralismy dla tescia i tesciowej tab 3. Sa super. Cieniutkie itp. Mi mega sie podoba. Ze swojej 2 jestem zadowolona a co dopiero 3 ;-) noo i podoba mi sie opcja dzwonienia bo jak tel mialam popsuty to tab mi zycie uratowal ;-)

Alecta nooo moze i tak. My nie bylismy zadowoleni z tego co proponowali wiec...
Doggi super ze jest Ci lepiej :-)

Agulqa ja mam tak z telefonami, że wolę kupić za gotówkę, bo te modele co mnie interesują kosztują niewiele mniej przy abo niż na allegro czy w jakimś media.
No i abo są wtedy sporo wyższe.
No, a ja akurat jeśli chodzi o telefony mam bardzo duże wymagania :p

W Plusie jest o tyle fajnie, że jak mam Polsat to neta sobie podłącze pod Smartdoma.
Zastanawiałam się też nad przeniesieniem telefonu i miałabym abo za 1 zł , ale MMS mają płatne, a ja często wysyłam :p

reklama
A mi się właśnie te z2 i ogólnie kolejne numerki sony nie widzą (z3 jeszcze na żywo nie widziałam więc na razie się na jej temat nie wypowiadam), bo to tak na prawdę zetka z kilkoma dodatkowymi pierdółkami.
A największą porażką było jak wyszła z1 z identycznym wyświetlaczem jak w z tylko, że powiększyli obudowę żeby ludzie myśleli, że jest większy.
No i aparat 20 mpx, który nie działał we wszystkich trybach.
No po prostu Z1 im trochę nie wyszła :p

Do góry