reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

A u nas w mieszkanku w końcu dzisiaj drzwi będą montowane. Potem tylko czekamy na meble i możemy się przenosić. Mimo że to jeszcze pewnie trochę potrwa to już się strasznie cieszę.

reklama
Yggam tez bym się cieszyła :-) największe marzenie to własne 4 kąty ;-)

Widziałyscie kiedyś tak śpiącego kota? :-D :-D i tak ze mną cały dzień w łóżku :p

Załączniki

• 1413546086437.jpg
    1413546086437.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 34
Femme żywa przytulanka :)

Kurcze jakiś dziwny ten dzień.
Wszystko mam już zrobione i ... nie mam co robić...
Chyba zmiana kawy tak na mnie zadziałała :-D
Zawsze piłam MkCafe, a wczoraj kupiłam Prime Karmelową i to pewnie przez ten karmel:-D

Ja pierdziele zaraz umrę normalnie takie mam skurcze od Krzyża ze nie mogę chodzić, siedzieć, leżeć nic kompletnie. Kiedy to się skończy :( ja juz nie proszę, ja błagam o styczeń :(

Femme chętnie, bo dzisiaj ewidentnie mnie nosi.
Ł jak wszedł do domu to w szoku był, że wszystko zrobione, bo planował zacząć sprzątać dzisiaj heh.

Doggi bidulko Ty.
Może magnez dożylnie by Ci pomógł, ale to byś musiała pewnie w szpitalu poleżeć :-(

Kurcze mamy to jednak znają swoje dzieci...
Rano miałam przeczucie, że Tymka coś rozłoży, bo za spokojny był z rana no i dzwoniła pani z p-kola, że ma 37,5 temp.
Mam nadzieję, że nic poważnego się nie rozwinie

Ja magnez biorę z b6 3x2 od przeszło 10tyg :/ i no spe doraźnie od ostatniej wizyty taki mój urok zakichany :/

Idę się w Nysie utopić bo już nie mam siły. Rzygać mi się chce o tych skurczy, Stachu przy tym wszystkim nie pomaga i kopie w cos na dole co bardzo boli niewiem co sobie obrał za cel do skopania ale jest to bardzo nieprzyjemne :/

Ostatnia edycja:
Doggi- ale w kroplowce na dłużej by wyciszyl. W poprzedniej ciąży bralam fenoterol i oprócz tego byłam w szpitalu na kilka dni żeby właśnie dostać dożylnie.

Mnie jest w stanie wyciszyć juz teraz tylko strzał w łeb. Jestem tak wściekła ze bardziej się nie da... Moja kuzynka ma termin na grudzień jakoś na święta i ona czuje się bosko nic ja nie boli, pracuje normalnie i robi wszystko na co na ochotę dlaczego ja nie mam takiego spokoju, przecież to się idzie wku.rwić

reklama
Magnez w pompie to taki jak ja wczoraj miałam. Dali mi tylko jedną, bo okazało się, że poziom mg dobry. Jeśli faktycznie występuje niedobór to to na prawdę pomaga. Leżała ze mną dziewczyna w 36 tyg i trafiła ze skurczami co 10 min a okazało się, że to przez niedobór mg, miał 2 pompy i od razu poprawa, dziś wyszła.

Do góry