reklama
femme fatal
Mama Ninki :)
Femme żywa przytulanka
Kurcze jakiś dziwny ten dzień.
Wszystko mam już zrobione i ... nie mam co robić...
Chyba zmiana kawy tak na mnie zadziałała
Zawsze piłam MkCafe, a wczoraj kupiłam Prime Karmelową i to pewnie przez ten karmel
Kurcze jakiś dziwny ten dzień.
Wszystko mam już zrobione i ... nie mam co robić...
Chyba zmiana kawy tak na mnie zadziałała
Zawsze piłam MkCafe, a wczoraj kupiłam Prime Karmelową i to pewnie przez ten karmel
femme fatal
Mama Ninki :)
Alecta możesz wpaść do mnie wykorzystam Twoją energię ja mam wszystko do zrobienia a chęci zero :-(
Femme chętnie, bo dzisiaj ewidentnie mnie nosi.
Ł jak wszedł do domu to w szoku był, że wszystko zrobione, bo planował zacząć sprzątać dzisiaj heh.
Doggi bidulko Ty.
Może magnez dożylnie by Ci pomógł, ale to byś musiała pewnie w szpitalu poleżeć :-(
Kurcze mamy to jednak znają swoje dzieci...
Rano miałam przeczucie, że Tymka coś rozłoży, bo za spokojny był z rana no i dzwoniła pani z p-kola, że ma 37,5 temp.
Mam nadzieję, że nic poważnego się nie rozwinie
Ł jak wszedł do domu to w szoku był, że wszystko zrobione, bo planował zacząć sprzątać dzisiaj heh.
Doggi bidulko Ty.
Może magnez dożylnie by Ci pomógł, ale to byś musiała pewnie w szpitalu poleżeć :-(
Kurcze mamy to jednak znają swoje dzieci...
Rano miałam przeczucie, że Tymka coś rozłoży, bo za spokojny był z rana no i dzwoniła pani z p-kola, że ma 37,5 temp.
Mam nadzieję, że nic poważnego się nie rozwinie
Ja magnez biorę z b6 3x2 od przeszło 10tyg :/ i no spe doraźnie od ostatniej wizyty taki mój urok zakichany :/
Idę się w Nysie utopić bo już nie mam siły. Rzygać mi się chce o tych skurczy, Stachu przy tym wszystkim nie pomaga i kopie w cos na dole co bardzo boli niewiem co sobie obrał za cel do skopania ale jest to bardzo nieprzyjemne :/
Idę się w Nysie utopić bo już nie mam siły. Rzygać mi się chce o tych skurczy, Stachu przy tym wszystkim nie pomaga i kopie w cos na dole co bardzo boli niewiem co sobie obrał za cel do skopania ale jest to bardzo nieprzyjemne :/
Ostatnia edycja:
Mnie jest w stanie wyciszyć juz teraz tylko strzał w łeb. Jestem tak wściekła ze bardziej się nie da... Moja kuzynka ma termin na grudzień jakoś na święta i ona czuje się bosko nic ja nie boli, pracuje normalnie i robi wszystko na co na ochotę dlaczego ja nie mam takiego spokoju, przecież to się idzie wku.rwić
reklama
Magnez w pompie to taki jak ja wczoraj miałam. Dali mi tylko jedną, bo okazało się, że poziom mg dobry. Jeśli faktycznie występuje niedobór to to na prawdę pomaga. Leżała ze mną dziewczyna w 36 tyg i trafiła ze skurczami co 10 min a okazało się, że to przez niedobór mg, miał 2 pompy i od razu poprawa, dziś wyszła.