reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Hej, u mnie noc w porządku oprócz tego, że wybudził mnie ból tych pleców :baffled: a dzidzia coś mało się rusza już chyba 4 dzień, no ale coś tam czuję co jakiś czas, więc bez paniki.
Mąż dziś wraca z delegacji nocą :laugh2:

kasiek o ludzie biedna koleżanka :-(
Megami wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy, długich szczęśliwych lat ze sobą :-)
Nulini o właśnie przypomniało mi się, że w tym śnie pytałam Cię, czy mała jeszcze zgrzyta zębami mówiłaś, że nie - to co mnie w snach okłamujesz? :-p

U nas w mieście jest lidl, biedronka i netto, do ikei mam 120 km.

Miłego dnia wszystkim

reklama
Nulini- eee męża to się nie liczy ;)

No właśnie też tak myślę, że to okoliczność łagodząca :-D

McPearl, u mnie gdybyśmy zataili imię, to dopiero byłaby lawina propozycji!!! Kciuki będę zaciskać, ale na bank zdasz :-D

kasiekz, dzięki, zawiasy zniosę :-D

alecta, o mamo, mnie się źle kojarzy ta piosenka, z takim gościem, co mi kosza dał :-( Też posprzątałam, a co! :-D

Nulini o właśnie przypomniało mi się, że w tym śnie pytałam Cię, czy mała jeszcze zgrzyta zębami mówiłaś, że nie - to co mnie w snach okłamujesz? :-p

Ech, bo był czas, że jej przeszło i teraz znów :-(

Łooo, u mnie jest wszystko możliwe ze sklepów, Biedronek nie zliczę, Lidle 3, Auchany 2, Tesco chyba z 5, teraz dwa Aldi budują, Kaufland, Carrefour, Intermarche i cóż z tego, jak do większości w ogóle nie chodzę :-p

Ostatnia edycja:
Nulini widocznie za głupi był :p
Gabryś już mi przeszedł, teraz prawie orgazmu dostaje przy solówce Slash'a w November Rain:-D
Moim skrytym marzeniem nadal jest nauczyć się grać na gitarze elektrycznej.
Może Nikole zapiszę i przy okazji mnie będzie uczyć:-D

Jeżyk wiem, że jakiś czas temu poszedł do The Voice of Poland...trochę to dziwne, bo on przecież jakiś swój dorobek muzyczny ma, grał w filmie...
Szkoda, bo fajny ma chłopak głos, kocham taką rockową chrypkę.

Alecta aaa ok :-D w sumie dobrze wymyślili w przedszkolu z tymi urodzinami :-) u nas nic takiego nr było :-)

Agulqa o losie :p

Ja w Ikei często jestem mam jakieś 25km ;-)

Nulini :-D:-D:-D co on dzisiaj taki niegrzeczny?

A ja dopiero wstałam i zjadłam śniadanie :-o :p nie mogę się zwlec z łóżka :-/ :-D

Mcpearl &&& :-)

Juhu stary właśnie dzwonił, że wyrwał się wcześniej z pracy i już do domku jedzie:-)
To znaczy, że nie muszę po dzieciaki jechać, bo tatuś mnie wyręczy :p

reklama
Kasiek czyli wszędzie zasada na kogo się trafi :))) Niestety na to wpływu nie mamy. Ja i tak chcę cc więc pójdę, wyciągną mi stworka i do domu :)))) Swoją drogą malutka dzidzię miała Twoja koleżanka, ciekawe czemu tak długo to trwało i jeszcze tak pocięta... Co do remontu to super, my jeszcze musimy wreszcie kibelek zrobić bo beton już dawno wyszedł z mody :)))))

Bada olej wszystkich. Mi to się w sumie żadne imię chłopięce nie podoba więc Ty chociaż już wiesz czego chcesz...

Agulqa proszę ładnie obkupić Robercika bo za długo biedny już czeka :))))

McPearl kciukaczę za jutro a błędami się nie przejmuj. Najważniejsze, że już Cię do obrony dopuścili wiec teraz tylko formalność...

Do góry