reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Hej, u mnie noc w porządku oprócz tego, że wybudził mnie ból tych pleców :baffled: a dzidzia coś mało się rusza już chyba 4 dzień, no ale coś tam czuję co jakiś czas, więc bez paniki.
Mąż dziś wraca z delegacji nocą :laugh2:

kasiek o ludzie biedna koleżanka :-(
Megami wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy, długich szczęśliwych lat ze sobą :-)
Nulini o właśnie przypomniało mi się, że w tym śnie pytałam Cię, czy mała jeszcze zgrzyta zębami mówiłaś, że nie - to co mnie w snach okłamujesz? :-p

U nas w mieście jest lidl, biedronka i netto, do ikei mam 120 km.

Miłego dnia wszystkim

reklama
Nulini- eee męża to się nie liczy ;)

No właśnie też tak myślę, że to okoliczność łagodząca :-D

McPearl, u mnie gdybyśmy zataili imię, to dopiero byłaby lawina propozycji!!! Kciuki będę zaciskać, ale na bank zdasz :-D

kasiekz, dzięki, zawiasy zniosę :-D

alecta, o mamo, mnie się źle kojarzy ta piosenka, z takim gościem, co mi kosza dał :-( Też posprzątałam, a co! :-D

Nulini o właśnie przypomniało mi się, że w tym śnie pytałam Cię, czy mała jeszcze zgrzyta zębami mówiłaś, że nie - to co mnie w snach okłamujesz? :-p

Ech, bo był czas, że jej przeszło i teraz znów :-(

Łooo, u mnie jest wszystko możliwe ze sklepów, Biedronek nie zliczę, Lidle 3, Auchany 2, Tesco chyba z 5, teraz dwa Aldi budują, Kaufland, Carrefour, Intermarche i cóż z tego, jak do większości w ogóle nie chodzę :-p

Ostatnia edycja:
Nulini widocznie za głupi był :p
Gabryś już mi przeszedł, teraz prawie orgazmu dostaje przy solówce Slash'a w November Rain:-D
Moim skrytym marzeniem nadal jest nauczyć się grać na gitarze elektrycznej.
Może Nikole zapiszę i przy okazji mnie będzie uczyć:-D

Jeżyk wiem, że jakiś czas temu poszedł do The Voice of Poland...trochę to dziwne, bo on przecież jakiś swój dorobek muzyczny ma, grał w filmie...
Szkoda, bo fajny ma chłopak głos, kocham taką rockową chrypkę.

Alecta aaa ok :-D w sumie dobrze wymyślili w przedszkolu z tymi urodzinami :-) u nas nic takiego nr było :-)

Agulqa o losie :p

Ja w Ikei często jestem mam jakieś 25km ;-)

Nulini :-D:-D:-D co on dzisiaj taki niegrzeczny?

A ja dopiero wstałam i zjadłam śniadanie :-o :p nie mogę się zwlec z łóżka :-/ :-D

Mcpearl &&& :-)

Juhu stary właśnie dzwonił, że wyrwał się wcześniej z pracy i już do domku jedzie:-)
To znaczy, że nie muszę po dzieciaki jechać, bo tatuś mnie wyręczy :p

reklama
Kasiek czyli wszędzie zasada na kogo się trafi :))) Niestety na to wpływu nie mamy. Ja i tak chcę cc więc pójdę, wyciągną mi stworka i do domu :)))) Swoją drogą malutka dzidzię miała Twoja koleżanka, ciekawe czemu tak długo to trwało i jeszcze tak pocięta... Co do remontu to super, my jeszcze musimy wreszcie kibelek zrobić bo beton już dawno wyszedł z mody :)))))

Bada olej wszystkich. Mi to się w sumie żadne imię chłopięce nie podoba więc Ty chociaż już wiesz czego chcesz...

Agulqa proszę ładnie obkupić Robercika bo za długo biedny już czeka :))))

McPearl kciukaczę za jutro a błędami się nie przejmuj. Najważniejsze, że już Cię do obrony dopuścili wiec teraz tylko formalność...

Do góry