reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Femme fatal - to samo, tylko chcę odświeżyć i przód skrócić. No i umalować muszę, ale to już później.

A ja dziś na deser zrobiłam galaretkę z bananami i truskawkami;-)

reklama
Jeeeeesu, nie wiedziałam, że takie rzeczy są! :D

Zastanawiam się, czy u mnie w domu znajdzie się jakiś niepotrzebny badziew... ale chyba nie.

Filipiamama - zjadłabym galaretkę.. :)
Teraz dopiero widzę, że Ty i yggam jesteście z Lublina - ale Wam zazdroszczę! :) 3/4 mojej rodziny jest z lubelskiego (co prawda bardziej ze wsi niż z Lublina) ale uwielbiam te okolice! :)

Mevami tak tylko Tobie odpisze na szybko. Jak Cie gorna osemka boli to pikus. Szybkie usuniecie i nie trzeva zadnych lekow i anty brac. Wiec w razie ostatecznosci luzik, pewnie da rade.

Nieobecna no lublin fajny jest tylko zacofany i ciezko z praca itd ;) ale pochodzic jest gdzie. To fakt ;)

Zelka tylko dentysci nie bardzo chcą się podejmować usunięcia ósemek u ciężarnych. ..przerobilam temat niedawno

Nieobecna, no faktycznie Lublin fajny, ale tak jak pisze Zelka, zacofany. Sam fakt, że zamknęli u nas prywatny oddział położniczy, bo nie było chętnych. Ale tak, to żyje się całkiem nieźle.

A mi właśnie teściowa przywiozła prazuchy. Ojjj a już się zastanawialam co na obiad robić,a tu obiad sam do nas przyjechał:) ozarlam się jak głupia.

A ja mam ciągle ochotę na musztardę :szok: właśnie zjadłam berlinkę na zimno z musztardą i marzę o filetach rybnych z sosem musztardowym :rofl2:

reklama
Ja zaczęłam doceniać nasze miasto całkiem niedawno. Mój M pochodzi z Radomia i jak się do mnie sprowadził to otworzył mi oczy :eek: Rzeczywiście trochę się u nas dzieje.

Do góry