reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Ja dwa tygodnie temu miałam przejście z ósemka...strasznie napuchlo mi dziaslo, ból jak ch...a i dopiero na ostrym dyżurze dentystka dała mi lekarstwo, które zadziałało po 2godz. Powiedziała, że w ciąży mało który kekarz podejmie się usunięcia-nie wiem jak z resztą ząbków. Też w fabinecie wyczytalam, że kanałowe za free.
Nieobecna dzięki za wyjaśnienie :-)

reklama
Elutka bo ósemki ogólnie są bardzo ciężkie :-/ jak się nie jest w ciąży to nie każdy chce się podjąć usunięcia teraz nie pamiętam czy to górne czy dolne takie wredne :-/

No u mnie też niestety ósemka... górna :-( Jejku mam nadzieję, że się nic nie rozkręci... Albo, że znajdę kogoś, kto się podejmie... Brrrr

Co z tymi osemkami w ciąży :-o u mnie też lewa górna -_- ale nic nie mówiła o usunięciu może wystarczy w niej trochę pogrzebać

Moja nie do końca się wyklula...u mbie wchidzi w grę jeszcze wycięcie kapturka brrr to mniej inwazyjne. Ostatnio mi sue już stan zapalny zaczął robić, ; musiałam czymś podraznic i niestety jakieś jedzonko zaczęło sie dostawać między zęba a dziaslo..
Z zębami ogólnie trzeba uważać szczególnie w ciąży. .

hej wszystkim.. dziekuje za miłe przyjecie do grupy :)

nieobecna wszystko bedzie dobrze, zobaczysz... ja tez czesto tak mam, ze sie stresuje, nawet ciagle z nerwów do wc latam,...trzymam mocno kciuki... ja teraz wizyta dopiero w sierpniu,..chyba oszaleje do tego czasu...uuu

Megami moja zaczęła mówić mając 2 lata i 3 miesiące od tamtej pory z dnia na dzień było coraz więcej i więcej i nagle mając 2,5 roku zdania weszły a teraz mając 3 nawija jak stara :) a dla odmiany siosyrzenica mojej znajomej mówiła ZDANIA mając rok i miesiąc gdzie moja nawet nie chciała próbować tylko mama, tata, baba, daj

Elutka ósemki są kiepskie dentysyyka mi mówiła ze w większości przypadków są zepsute jeszcze zanim wyjdą :(

A ja wizytę mam teraz w czwartek plus w poniedziałek prenatalne przez które osiwieje :/

Ja prenatalne mam we wtorek, ale powiem Wam, że jakoś szybko mi to mija, wydaje mi się,że niedawno byłam na wizycie a tu zaraz USG.

reklama
Doggi nawet mie strasz...8..07 mam wizytę u dentysty.
Prenatalne pierwsze mam już za sobą. ..prawie się na nim poryczalam :-D

Do góry