reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Femme fatal - to samo, tylko chcę odświeżyć i przód skrócić. No i umalować muszę, ale to już później.

A ja dziś na deser zrobiłam galaretkę z bananami i truskawkami;-)

reklama
Jeeeeesu, nie wiedziałam, że takie rzeczy są! :D

Zastanawiam się, czy u mnie w domu znajdzie się jakiś niepotrzebny badziew... ale chyba nie.

Filipiamama - zjadłabym galaretkę.. :)
Teraz dopiero widzę, że Ty i yggam jesteście z Lublina - ale Wam zazdroszczę! :) 3/4 mojej rodziny jest z lubelskiego (co prawda bardziej ze wsi niż z Lublina) ale uwielbiam te okolice! :)

Mevami tak tylko Tobie odpisze na szybko. Jak Cie gorna osemka boli to pikus. Szybkie usuniecie i nie trzeva zadnych lekow i anty brac. Wiec w razie ostatecznosci luzik, pewnie da rade.

Nieobecna no lublin fajny jest tylko zacofany i ciezko z praca itd ;) ale pochodzic jest gdzie. To fakt ;)

Zelka tylko dentysci nie bardzo chcą się podejmować usunięcia ósemek u ciężarnych. ..przerobilam temat niedawno

Nieobecna, no faktycznie Lublin fajny, ale tak jak pisze Zelka, zacofany. Sam fakt, że zamknęli u nas prywatny oddział położniczy, bo nie było chętnych. Ale tak, to żyje się całkiem nieźle.

A mi właśnie teściowa przywiozła prazuchy. Ojjj a już się zastanawialam co na obiad robić,a tu obiad sam do nas przyjechał:) ozarlam się jak głupia.

A ja mam ciągle ochotę na musztardę :szok: właśnie zjadłam berlinkę na zimno z musztardą i marzę o filetach rybnych z sosem musztardowym :rofl2:

reklama
Ja zaczęłam doceniać nasze miasto całkiem niedawno. Mój M pochodzi z Radomia i jak się do mnie sprowadził to otworzył mi oczy :eek: Rzeczywiście trochę się u nas dzieje.

Do góry