reklama
Mam mieć wizytę bez USG.. ale chyba dołożę te 60 zł i zmuszę lekarza do zrobienia![]()
No pewnie, wogole jesli masz plamienia to z marszu sam powinien ci gin zaproponowac usg. Ale na pewno jest wsio ok, nie nakrecaj sie
Dziewczynki, któraś miała usuwany ząb w ciąży (coś mi tak świta). Miałyście robione zdjęcie? Jest to bezpieczne w ciąży (jakoś nie ufam tym osłonkom) ?? Coś mnie zaczyna pobolewać i nie wiem czy ktoś w ogóle podejmie się usunięcia :-(
Ja robilam sobie zeba z 1,5 mies tem, juz bedac w ciazy no i pytalam sie o usuwanie zebow bo tez mam kochane 8 do wyrwania. Dentystka powiedziala ze lepiej jest poczekac do konca ciazy bo teraz jest gorsza krzepliwosc krwi i latwiej o krwotok i babranie sie rany.
Ja mówię na to pampuchy ;-)
Ja tez mowie na to pampuchy hehe. Najbardziej lubie takie puste polane koktailem truskawkowym!
U mnie dzisiaj faszerowana cukinia, jakos na slodkosci ostatnio wogole nie mam smaka.
A ja dzisiaj sie wkurzylam. Pediatra wyslala mnie z mlodym na wymaz z gardla + pneumocystoze. On ciagle mi na krtan choruje i ma kaszel od 3-4 tyg taki krtaniowy wlasnie. Powiedziala ze to moze to i trzeba zbadac. W laboratorium powiedzieli ze wymaz zwykly ok ale material na pneumocytoze pobiera tylko laryngolog bo to z krtani trzeba :/ Na szczescie tak sie zlozylo ze wizyte u laryngologa mamy 18-go ale obdzwonilam dzisiaj chyba wszystkie lab w Krk.
Nulini
Po prostu szczęśliwa!

Filipiamama, ooo, galaretka... Z bitą śmietanką...
emilchen, ja mam ochotę na ogórki kiszone i keczup... A najbardziej na kebabka

martusia, nie znajduje mi tej grupy...
nieobecna87
Fanka BB :)
gosiane - ja miałam USG 2 tygodnie temu (2 USG), 3 tygodnie temu (2 USG).. W pierwszej ciąży miałam max raz na miesiąc, a czasem raz na 2.
martusia - mi znalazło na FB grupę, ale dopóki nie będzie ona tajna to się nie przyłączę
my dziś po wizycie u lekarza lecimy na obiad do mcdonald's
p.s. ja w ogóle nie mam smaków... tzn pożerałabym wszystko więc to chyba nie smaki
ale zjadłabym taki przysmak świętokrzyski - mniam! 
martusia - mi znalazło na FB grupę, ale dopóki nie będzie ona tajna to się nie przyłączę
my dziś po wizycie u lekarza lecimy na obiad do mcdonald's
p.s. ja w ogóle nie mam smaków... tzn pożerałabym wszystko więc to chyba nie smaki
nieobecna87
Fanka BB :)
To coś takiego:

Dziewczyny... płaczę ze śmiechu
Debiut Korwin-Mikkego w europarlamencie. Tłumacze "nie dawali rady" - TVN24

Dziewczyny... płaczę ze śmiechu
Załączniki
reklama