reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
tez uwielbiam skittlesy czerwone...mnia mniam mnia.... jakby któraś z was chciala dołączyc do naszej gr na facebooku styczniówki 2015 to zapraszam.. jest nas tylko 3 narazie, i nam samym bardzoo smutno :-)

Mam mieć wizytę bez USG.. ale chyba dołożę te 60 zł i zmuszę lekarza do zrobienia :)

No pewnie, wogole jesli masz plamienia to z marszu sam powinien ci gin zaproponowac usg. Ale na pewno jest wsio ok, nie nakrecaj sie ;)

Dziewczynki, któraś miała usuwany ząb w ciąży (coś mi tak świta). Miałyście robione zdjęcie? Jest to bezpieczne w ciąży (jakoś nie ufam tym osłonkom :confused2:) ?? Coś mnie zaczyna pobolewać i nie wiem czy ktoś w ogóle podejmie się usunięcia :-(

Ja robilam sobie zeba z 1,5 mies tem, juz bedac w ciazy no i pytalam sie o usuwanie zebow bo tez mam kochane 8 do wyrwania. Dentystka powiedziala ze lepiej jest poczekac do konca ciazy bo teraz jest gorsza krzepliwosc krwi i latwiej o krwotok i babranie sie rany.

Ja mówię na to pampuchy ;-)

Ja tez mowie na to pampuchy hehe. Najbardziej lubie takie puste polane koktailem truskawkowym! :D Mniam!
U mnie dzisiaj faszerowana cukinia, jakos na slodkosci ostatnio wogole nie mam smaka.

A ja dzisiaj sie wkurzylam. Pediatra wyslala mnie z mlodym na wymaz z gardla + pneumocystoze. On ciagle mi na krtan choruje i ma kaszel od 3-4 tyg taki krtaniowy wlasnie. Powiedziala ze to moze to i trzeba zbadac. W laboratorium powiedzieli ze wymaz zwykly ok ale material na pneumocytoze pobiera tylko laryngolog bo to z krtani trzeba :/ Na szczescie tak sie zlozylo ze wizyte u laryngologa mamy 18-go ale obdzwonilam dzisiaj chyba wszystkie lab w Krk.

gosiane - ja miałam USG 2 tygodnie temu (2 USG), 3 tygodnie temu (2 USG).. W pierwszej ciąży miałam max raz na miesiąc, a czasem raz na 2.

martusia - mi znalazło na FB grupę, ale dopóki nie będzie ona tajna to się nie przyłączę :)

my dziś po wizycie u lekarza lecimy na obiad do mcdonald's :D

p.s. ja w ogóle nie mam smaków... tzn pożerałabym wszystko więc to chyba nie smaki ;) ale zjadłabym taki przysmak świętokrzyski - mniam! :)

Co to ten przysmak siwetokrzyski? Ja mam smaki, na niezdrowe jedzenie :-D Mc Donald's Mmmm :p ale staram sie powstrzymywac tylko nie zawsze wychodzi.

To coś takiego:
0FHady2El8xqd2j0pX.jpgWSP-Spolem-Snack-Przysmak-Swietokrzyski-370-1.jpg

Dziewczyny... płaczę ze śmiechu :D Debiut Korwin-Mikkego w europarlamencie. Tłumacze "nie dawali rady" - TVN24

Załączniki

• 0FHady2El8xqd2j0pX.jpg
    0FHady2El8xqd2j0pX.jpg
    34,6 KB · Wyświetleń: 34
  • WSP-Spolem-Snack-Przysmak-Swietokrzyski-370-1.jpg
    WSP-Spolem-Snack-Przysmak-Swietokrzyski-370-1.jpg
    42,8 KB · Wyświetleń: 39
reklama
Do góry