reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2015

mojemu pradziadkowi kot dobrał się do nosa jak zmarł...:baffled:

Babcia mi też opowiadała, że jak tata był malutki w kołysce jeszcze sobie spał to zastała kiedyś kota jak szykował się do skoku bo on spał i coś mu jakaś żyłka drgała czy cos... Ja nie mam zaufania do kotów przy dzieciach, choć moi znajomi mają i na fochach się obeszło. Mnie po prostu od małego wpajano, że nie i już...

Ostatnia edycja:
reklama
Ja tam jestem zdania, że żadnemu zwierzęciu się do końca nie ufa. Mam psa,jest wytresowany, przekochany itp. ale mimo wszystko to jest zwierzak.

monia, zdziwienie, bo myślałam, że w celach turystycznych do mnie na wieś przybywasz :-p

Matko, ja jagody uwieeeeeeeeeelbiam :-D

UWAGA!!!
U Doggi wszystko OK :-D Znalazłam ją na Fejsie (Dżizas, zostanę detektywem! :szok:) napisałam no i mają po prostu mega gorący okres, bo otwierają drugą knajpę. Postara się jutro coś skrobnąć, ale wszystko jest dobrze i mamy się nie denerwować i nie martwić :-D

Ja tam jestem zdania, że żadnemu zwierzęciu się do końca nie ufa. Mam psa,jest wytresowany, przekochany itp. ale mimo wszystko to jest zwierzak.

Dokładnie to jest tylko zwierzę a głód jest straszny więc taki zwierzak na pewno nie będzie myślał że będzie miał wyrzuty jak martwego właściciela zje :-p

Dziewczyny czy tylko ja nie mogę odnaleźć opcji szybkiej odpowiedzi tutaj? Muszę coś zmienić w ustawieniach?

Heh, wpadam tylko powiedzieć ze żyję i wszystko ok ze mną i bobasem :-) nie krzyczcie na mnie, poprawie się ;) tylko się musi nam wszystko uspokoić

Co do kotów i psów słyszałam dokładnie to samo...aktualnie nie posiadam ani jednego ani drugiego mimo, że uwielbiam zwierzaki! Kiedyś na pewno będziemy mieć pewnie psiaka, ale to dopiero jak dzieci podrosna i fajnie by było być na swoim...jeszcze a propos kotów. ..kociak mojej mamy często wylegiwal sie u jiej na plecach a ma kamienie:-) coś w tym jest.

reklama
Dziewczyny moj pies wyczuwa ciaze,teraz u mnie a wczesniej u dwoch czy trzech kolezanek,jak nigdy nie lezal u nich na kolanach tak jak byly w ciazy sam sie wpychal :-) mnie tez nie odstepuje na krok :-)

Do góry