reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2015

bada, nic nie wiem o Doggi :-:)-:)-(

Monia, o matko, wycieczkę do Częstochowy??? To już nie macie gdzie???

femme fatal, u mojego Cyca zmiana zachowania dopiero była zauważalna pod koniec grudnia, na krok mnie nie odstępował, ale to przed porodem ponoć normalne :tak:

reklama
A mam pytanko do tych które mają kota w domu czy zauważyłyście jakieś zmiany ? bo moja chyba coś czuje to możliwe ? :baffled: no nie do ogarnięcia ciągle chce przy mnie leżeć normalnie mnie zapędza do łóżka jak chodzę to łazi za mną i miauczy póki się nie położę :dry:

Może to przez to, że masz podwyższoną temperaturę w ciąży. Koty uwielbiają ciepło. Pamiętam w jednym odcinku dr House'a, że myśleli, iż kot wyczuwa śmierć ludzi, a to chodziło o to, że Ci ludzie mieli gorączkę i dlatego ten kot tak do nich lgnął.

Jeśli chodzi o dźwiganie to niestety ja również jestem czasami zmuszona młodego podnosić. Zaśnie mi czasami poza łóżkiem to trzeba go przenieść, albo wyciągnąć z wanny. A mój M. to w tygodniu najczęściej co najwyżej w środy jest i muszę radzić sobie sama...

JEZYK - myślę że spróbować można

NULINI - to mój stary kot jak byłam w szpitalu wyniósł się z domu i wrócił dopiero dzień po tym jak ja wróciłam ;-p to też ponoć normalne

BADA :-D :-D a niech się trochę pogniewa trochę cichych dni też musi być :-p w końcu mu będzie musiało przejść ;-)

McPEARL - może ...tym bardziej że ona to zmarzluch i pod kołderką musi być :-p

Jezu którą to ja miałam ubić ? NIEOBECNA jak ja bym zjadła drożdżówkę z jagodami teraz przez Ciebie !!! :-p

ok to piszę

MONIAAAA - ostatnio w wiadomościach mówili że york wpierdzielał swoją właścicielkę jak zmarła :-p więc raczej ta teoria mija się z prawdą :-D

reklama
Do góry