reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

mojemu pradziadkowi kot dobrał się do nosa jak zmarł...:baffled:

Babcia mi też opowiadała, że jak tata był malutki w kołysce jeszcze sobie spał to zastała kiedyś kota jak szykował się do skoku bo on spał i coś mu jakaś żyłka drgała czy cos... Ja nie mam zaufania do kotów przy dzieciach, choć moi znajomi mają i na fochach się obeszło. Mnie po prostu od małego wpajano, że nie i już...

Ostatnia edycja:
reklama
Ja tam jestem zdania, że żadnemu zwierzęciu się do końca nie ufa. Mam psa,jest wytresowany, przekochany itp. ale mimo wszystko to jest zwierzak.

monia, zdziwienie, bo myślałam, że w celach turystycznych do mnie na wieś przybywasz :-p

Matko, ja jagody uwieeeeeeeeeelbiam :-D

UWAGA!!!
U Doggi wszystko OK :-D Znalazłam ją na Fejsie (Dżizas, zostanę detektywem! :szok:) napisałam no i mają po prostu mega gorący okres, bo otwierają drugą knajpę. Postara się jutro coś skrobnąć, ale wszystko jest dobrze i mamy się nie denerwować i nie martwić :-D

Ja tam jestem zdania, że żadnemu zwierzęciu się do końca nie ufa. Mam psa,jest wytresowany, przekochany itp. ale mimo wszystko to jest zwierzak.

Dokładnie to jest tylko zwierzę a głód jest straszny więc taki zwierzak na pewno nie będzie myślał że będzie miał wyrzuty jak martwego właściciela zje :-p

Dziewczyny czy tylko ja nie mogę odnaleźć opcji szybkiej odpowiedzi tutaj? Muszę coś zmienić w ustawieniach?

Heh, wpadam tylko powiedzieć ze żyję i wszystko ok ze mną i bobasem :-) nie krzyczcie na mnie, poprawie się ;) tylko się musi nam wszystko uspokoić

Co do kotów i psów słyszałam dokładnie to samo...aktualnie nie posiadam ani jednego ani drugiego mimo, że uwielbiam zwierzaki! Kiedyś na pewno będziemy mieć pewnie psiaka, ale to dopiero jak dzieci podrosna i fajnie by było być na swoim...jeszcze a propos kotów. ..kociak mojej mamy często wylegiwal sie u jiej na plecach a ma kamienie:-) coś w tym jest.

reklama
Dziewczyny moj pies wyczuwa ciaze,teraz u mnie a wczesniej u dwoch czy trzech kolezanek,jak nigdy nie lezal u nich na kolanach tak jak byly w ciazy sam sie wpychal :-) mnie tez nie odstepuje na krok :-)

Do góry