reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2015

reklama
Witam,
Ja jak zawsze pierwsza z rana:tak:
No, ale jak się chodzi spać z kurami to się wcześnie wstaje...
Idę od jutra do pracy po 2 tygodnowym prawie urlopie i nie wiem jak dam radę wysiedzieć bez 2 godzinnej drzemki w południe.

Ile zamierzacie pracować? tzn. do którego miesiąca?

Ja pierwszą ciążę przeleżałam w łóżku więc teraz chciałabym popracować, ale już mi powiedzieli, że zaczynają kogoś szukać na zastępstwo...:baffled: W sumie się nie martwię bo będę się mogła poobijać co na co dzień jest niemożliwe:-D:-D:-D

U nas zapowiada się ładna pogoda więc znów cały dzień na dworze...
Miłej niedzieli!!!

Witam sie dziewczyny i witam rowniez nowe styczniowki.

Pamka ja planuje od wrzesnia na zwolnienie isc.

Jezyk super cena za domek wow. My jak pidliczylismy ile nas budowa wyniesie to yhs... osiwialam.

Femme my wlasnie w bloku mieszkamy teraz w centrum miasta i to jest masakra :/ pelno imprezujacych studentow, nieważne czy weekend czy dzień pracujący :(. Nie mogę się doczekać przeprowadzki na wieś ;)

Bada ja teraz tylko bym trawę jadła. Codziennie warzywa z pary, to obowiązek. Po makach choruję :p

My dziś na trzecie urodzinki na bibkę jedziemy, do znajomych nad jezioro ; )
Słonecznej niedzieli ;)

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Hej dziewczynki.
Ostatnio wracam z pracy taka zmęczona, że nawet nie miałam siły na forum wejść.
Dodatkowo wczoraj mój Tymko miał gorączkę, w nocy z piątku na sobotę wymiotował ehhh.
Coraz bardziej odliczam dni do urlopu, a później do L4, bo już nie daję rady.
Kręgosłup strasznie mnie boli.
Mam dyskopatie i skolioze odcinka piersiowego oraz lędźwiowego + dwie cesarki, które na problemy z kręgosłupem nie pomagają...
Od ucisku na kręgosłup robi mi się rwa kulszowa i chodzę jak inwalidka.
Aż się klienci dziwnie gapią.
No, ale byle tylko ten lipiec przetrwać, a później już z górki.

Nie dam rady nadrobić wszystkich Waszych postów, bo chyba jakąś taśmową produkcje puściłyście ;)

Witajcie niedzielnie :-)
Alecta mam podobne problemy z kregoslupem i tez mnie juz boli :-( az sie boje co bedzie z czasem :-(
jak dzisiaj Wasze samopoczucie? Ja wczoraj przespalam caly dzien przez te mdlosci :-( dzisiaj na razie jest ok,miejmy nadzieje ze niedziela bedzie spokojna :-)
I wczoraj mialam strasznie placzliwy dzien,moze to ta pogoda?
Ja planuje pracowac przynajmniej do konca wrzesnia,ale w miedzyzasie na jakies 2 tyg odpoczynku chce isc :-)

Ostatnia edycja:
Witam was jeszcze poranną porą. Ja zaczynam urlop właściwie od wtorku. Jestem przeszczęśliwa. Najbardziej wyczekiwany moment ;) musiałam wstać z wyrka, mimo iż poszłam przez młodego bardzo późno spać, bo mi się głodomorra włączyła. Chcąc, nie chcąc trzeba było się zwlec z wyra ;) Miłej niedzieli wam.

Ja po weselu znajomych. Tańczyłam do 3.00 rano niemal non stop, ale pisałam wam że nie mam żadnych mdłości, bólów itp. a gin kazał dobrze się bawić;) Dziś śmigamy na poprawiny.

Piszecie o sokowirówkach a ja soków nie piję w ogóle, bo nie lubię. Dziecko też:)

nieobecna oby wakacje wypaliły! Kciukasy &&&

jezyk
cena śmieszna, a posiadłość wydaje się atrakcyjna chociażby przez ten sad! Cudnie;)

moniaa oooo narobiłaś ochoty na krupnik, którego wieki nie robiłam!

pamka
ja pracowałam do 22tc, bo wtedy wylądowałam w szpitalu na podtrzymaniu i zaczęło się leżenie. Teraz jak wiesz wciąż jestem na wychowawczym;)

Ale miałam wczoraj klimatyczny wieczór
laugh.gif.pagespeed.ce.Ef0GmO-8PG.gif

Przyszli na mecz znajomi, dwóch kumpli i koleżanka, obejrzeliśmy mecz o 18, czekaliśmy na ten o 22, a tu o 21.30 wyłączyli prąd

Więc do 23.30 siedzieliśmy przy świecach i łupaliśmy w karty

reklama
Alecta przy dyskopatii mialas przy cc narkoze czy dolędzwiowe znieczulenie?

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Do góry