reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Witam niedzielnej:)
My już po turnieju, jestem wymeczona ale zadowolona, bo Kacper się cieszył.

Teraz wyleguje się, że przed telewizorem, bo Holandia gra,a bardzo bym chciała żeby w końcu jej się udało. Chociaż nie wiem czy dotrwam, bo już od 7 na nogach, rano do kościoła, a potem od razu na turniej.

U nas tez wietrznie, ale na szczęście nie padało, bo szkoda dzieciaków na grę w deszczu.

reklama
Moniaaa, ja walczę z katarem od czwartku, byłam wczoraj u lekarza, bo wieczorem aż mnie przytykało tak mi się ciężko oddychało. Jedyne co mogę brać, to sól morska do nosa w ilości nieograniczonej, 3x dziennie inhalacje z soli emskiej i dużo pić i tylko tyle. Jeszcze 4 dni się pomęczę i pewnie sam przejdzie :-) Dużo zdrówka :-)

My też używamy inhalatora i uważam, że był to jeden z naszych najlepszych zakupów, wiele razy katar przegonilismy za pomocą wody z solą, bez żadnych leków.

goferek zdrówka!

moniaa ja mam nebulizator i jestem zadowolona. Co prawda moja nie choruje i używałam dopiero trzy razy, ale czyni cuda w oczyszczaniu zatkanego noska dziecka.

Farbowałam włosy farbą bez amoniaku i mam lepszy efekt niż z amoniakiem;) Pięknie czarne odrosty na jasny blond chwycone. Kolorek cudny i błyszczący!

Wesele wczoraj super, a poprawiny dziś do bani. Wszyscy na zewnątrz na fajce, albo wciągali resztki ze stołu. Nikt się nie bawił, więc po 3 godz. zmyliśmy się.

Kciukasy za wszystkie co jutro mają wizytę u gina!

hej dziewczyny
widzę że dobrze się bawicie i niedzielka Wam już prawie zleciała...
ostatnio tylko zaglądam i czytam co u Was słychać (mało czasu)
dziś również pracowicie
200 pierogów z mięsem i 200 z jagodami
później rodzinny spacer na grzyby ale za to drugie danie pycha piersi z kurczaka zapiekane z kurkami i żółtym serem...
a kolację każdy sam sobie kombinuje ;-)
no prawie każdy...
cieszę się strasznie i muszę się Wam pochwalić (w sumie nie mam komu więcej)
skończyliśmy wylewać posadzkę...
zaczęliśmy jakieś 2 tyg temu ja tylko przyszły papiery z gminy: juhu powiększamy nasz dom:-):-):-)
postaram się znaleźć jutro trochę czasu

No matko o zawał mnie w końcu przyprawia. Ale do końca wierzylam, ze Holandia wygra!!!:)

Dokładnie! My też Holandii kibicowaliśmy, choć mąż niezadowolony z sędziego :-D

wern, super wieści! To teraz sporo pracy będziecie mieć z powiększaniem domku?

reklama
My przeżyliśmy rok bez kataru u dziecka, a teraz się zaczęło. Co chwila coś. Chyba też sobie kupię inhalator. I dla dzieci i dla siebie, bo ja też wiecznie zakatarzona.

My mieliśmy dostać od teściów działkę obok ich domu, ale wiecznie coś stoi na przeszkodzie, żeby ją przepisać na męża, a ja domu stawiać na cudzej działce nie chcę. No i zaczyna nam brakować cierpliwości i miejsca w mieszkaniu. Zaczynam się poważnie zastanawiać po co nam ten dom, może lepiej kupić po prostu duże mieszkanie. Tylko w naszym cudnym mieście już takie jak my mamy jest uważane za duże i ciężko znaleźć coś lepszego.

Do góry