reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Nulini haha dla mnie taka kuchnia to jak z koszmarów sennych:)
Jak kupilismy ten dom to była kuchnia ale ksxalam mężowi wyburzyć ściany i powiększyć salon. I tak zgodzilam się żeby w budynku gospodarczym zrobić kuchnię letnią, bo przy domu mamy 17 arów sadu i mnóstwo drzew i krzewów owocowych i mąż ma nadzieję, że za rok będę robić przetwory. Kto wie?

Na razie jest tam wielki remont bo zmieniamy dosłownie wszystko, ale dom 110 metrowy z poddaszem kupilismy za 45 tyś. więc wiadomo że trzeba go było remontować. :)

reklama
U nas dziś ogorkowa na obiad, zrobilam cały gar żeby na jutro było, bo niestety minie nas obiad u teściowej. Kacper ma turniej 50 km od domu, jest dużo drużyn, wiec pewnie znowu nam cały dzień zejdzie.

Miałam wyjść i du.pa skończyło się na tym że zaczęło padać a ja poszłam spać :sorry: a tyle mam do zrobienia niech mi ktoś da siły znowu mi nie dobrze tylko

JEZYK - :szok::szok: wow jaka cena za dom zazdroszczę :-)

Femme fatal ja tez spie caly dzien :-(
I na sama mysl zeby przygotowac cos na obiad mnie mdli :-(
Jezyk super cena,tez marze o domku :-)

Femme no właśnie cena nas powalila, zaklepalismy dom w ciemno, oglądając go tylko z zewnątrz od drogi, potem szybko posprawdzalismy czy nie ma zadluzen, jakichś trzecich lokatorów, bo taki tani, na koniec mąż pojechał obszedł w środku posprawdzal mury czy nie trzeba burzyć i czy nie ma wilgoci, bo nie chcieliśmy budować domu od podstaw.

GABI - no u nas niestety mąż musi się przemęczyć bo ja mięsa nie przygotuje tak mnie odrzuca :no: więc on robi obiady ;-) a ja ciągle tylko kombinuje co by tu zjeść żeby przełknąć :sorry:

JEZYK - no super wam się okazja trafiła :tak: za takie pieniądze też bym brała, chociaż ja to wole w bloku przeraża mnie utrzymanie domu ;-p ze mnie żadna pani domu a z męża żaden majsterkowicz więc raczej to by był kiepski pomysł :-D

To pewnie Ci trochę zajmie:) a to Twoja pierwsza ciąża? I skąd jesteś? Bo ja pisze z telefonu i nie widzę czy masz jakieś suwaczki czy nie:)

Doggi- gdzie jesteś??

reklama
My siedzieliśmy w ogródku,m kosił trawę,czyścił basen,a ja dyrygowałam :-p i przyszedł jego brat z bratową i synkiem,więc zmajstrowaliśmy szybkiego grilla,tak więc u nas już po kolacji
Jezyk to Wy sportowa rodzinka,pewnie teraz mecz oglądacie :-)

Do góry