reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2015

Nulini haha dla mnie taka kuchnia to jak z koszmarów sennych:)
Jak kupilismy ten dom to była kuchnia ale ksxalam mężowi wyburzyć ściany i powiększyć salon. I tak zgodzilam się żeby w budynku gospodarczym zrobić kuchnię letnią, bo przy domu mamy 17 arów sadu i mnóstwo drzew i krzewów owocowych i mąż ma nadzieję, że za rok będę robić przetwory. Kto wie?

Na razie jest tam wielki remont bo zmieniamy dosłownie wszystko, ale dom 110 metrowy z poddaszem kupilismy za 45 tyś. więc wiadomo że trzeba go było remontować. :)

reklama
U nas dziś ogorkowa na obiad, zrobilam cały gar żeby na jutro było, bo niestety minie nas obiad u teściowej. Kacper ma turniej 50 km od domu, jest dużo drużyn, wiec pewnie znowu nam cały dzień zejdzie.

Miałam wyjść i du.pa skończyło się na tym że zaczęło padać a ja poszłam spać :sorry: a tyle mam do zrobienia niech mi ktoś da siły znowu mi nie dobrze tylko

JEZYK - :szok::szok: wow jaka cena za dom zazdroszczę :-)

Femme fatal ja tez spie caly dzien :-(
I na sama mysl zeby przygotowac cos na obiad mnie mdli :-(
Jezyk super cena,tez marze o domku :-)

Femme no właśnie cena nas powalila, zaklepalismy dom w ciemno, oglądając go tylko z zewnątrz od drogi, potem szybko posprawdzalismy czy nie ma zadluzen, jakichś trzecich lokatorów, bo taki tani, na koniec mąż pojechał obszedł w środku posprawdzal mury czy nie trzeba burzyć i czy nie ma wilgoci, bo nie chcieliśmy budować domu od podstaw.

GABI - no u nas niestety mąż musi się przemęczyć bo ja mięsa nie przygotuje tak mnie odrzuca :no: więc on robi obiady ;-) a ja ciągle tylko kombinuje co by tu zjeść żeby przełknąć :sorry:

JEZYK - no super wam się okazja trafiła :tak: za takie pieniądze też bym brała, chociaż ja to wole w bloku przeraża mnie utrzymanie domu ;-p ze mnie żadna pani domu a z męża żaden majsterkowicz więc raczej to by był kiepski pomysł :-D

To pewnie Ci trochę zajmie:) a to Twoja pierwsza ciąża? I skąd jesteś? Bo ja pisze z telefonu i nie widzę czy masz jakieś suwaczki czy nie:)

Doggi- gdzie jesteś??

reklama
My siedzieliśmy w ogródku,m kosił trawę,czyścił basen,a ja dyrygowałam :-p i przyszedł jego brat z bratową i synkiem,więc zmajstrowaliśmy szybkiego grilla,tak więc u nas już po kolacji
Jezyk to Wy sportowa rodzinka,pewnie teraz mecz oglądacie :-)

Do góry