reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Bada- zgadlas:) ale tak dopiero Kacper trenuje od roku, a Cyprian od stycznia, więc i my się wciagnelismy. Cieszę się że mają jakieś zainteresowania:)

Oooo zjadlabym karkowke z grilla

reklama
ciekawe co z DOGGI ... mam nadzieje że miło spędza weekend i nie ma na nas czasu ;-)

MONIAAAA - hej hej ;-)

JEZYK- super sprawa jak dzieciaczki mają zainteresowanie jakieś, mam nadzieje że moja w szkole też coś podłapie ;-)

Boże jak mi dzisiaj nie dobrze :dry: :-(
U nas właśnie lunęło i grzmi :baffled: a dzisiaj te wszystkie koncerty itp biedni :dry: ostatnio cały czas na taką pogodę trafiają już chyba 4 rok pod rząd :no:

Witam :) dobrze, ze w weekendy nie szalejecie na forum.

Witaj Monia!

My właśnie meczyk oglądamy :)
Ja wykończona, młoda jak jest bez siostry to mi żyć nie daje heh.

Oj szkoda że my w bloku, bo bardzo bym zjadła coś z grilla (sąsiedzi nie maja oporów :p )

reklama
Do góry