reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2015

Bada- zgadlas:) ale tak dopiero Kacper trenuje od roku, a Cyprian od stycznia, więc i my się wciagnelismy. Cieszę się że mają jakieś zainteresowania:)

Oooo zjadlabym karkowke z grilla

reklama
ciekawe co z DOGGI ... mam nadzieje że miło spędza weekend i nie ma na nas czasu ;-)

MONIAAAA - hej hej ;-)

JEZYK- super sprawa jak dzieciaczki mają zainteresowanie jakieś, mam nadzieje że moja w szkole też coś podłapie ;-)

Boże jak mi dzisiaj nie dobrze :dry: :-(
U nas właśnie lunęło i grzmi :baffled: a dzisiaj te wszystkie koncerty itp biedni :dry: ostatnio cały czas na taką pogodę trafiają już chyba 4 rok pod rząd :no:

Witam :) dobrze, ze w weekendy nie szalejecie na forum.

Witaj Monia!

My właśnie meczyk oglądamy :)
Ja wykończona, młoda jak jest bez siostry to mi żyć nie daje heh.

Oj szkoda że my w bloku, bo bardzo bym zjadła coś z grilla (sąsiedzi nie maja oporów :p )

reklama
Do góry