reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2015

Ja na 3D Młodej nie biorę, bo sama się męczę przy oglądaniu takiego filmu, więc jeszcze poczekam ;-)

W teatrze byliśmy pierwszy raz rok temu (Młoda miała 2,5 roku) i wysiedziała, w tym roku tak samo.
W kinie byliśmy na Krainie Lodu i Rio2, obie bajki obejrzała do końca :-D

Też już po zakończeniu, Tosia mówiła pierwszy raz wierszyk, pięknie, głośno, duma mnie rozpiera! :-D

reklama
agulqa ja wczoraj miałam takie bóle jakieś dziwne wieczorem, sama nie wiem jakie, jakby właśnie skurczowe ale lekkie :( nawet wzięłam buscopan...
i

ja 3razy dziennie po 2 no-spy biore wiec nic wiecej nie stosuje. czasem zmieniam pozycje, klade w bolacym miejscu reke i tak trzymam, nie glaszcze, ale samo trzymanie reki mi pomaga wiec cos... stosuje

agulqa ja poprzednio i teraz tez, mialam klucia rozne, to wiezadla macicy sie naciagaja i takie nieprzyjemne jest uczucie. Moze u Ciebie to to tez? A ledzwia to mnie bola zawsze hehe

byc moze. gin za kazdym razem mowil ze jak nie skurcze i bol jest tylko odczuwalny, w sensie nie jakis wielki to sie nie martwic.

a z tym czopem to hmm... jak wyskoczy to od razu do szpitala czy na wody czekac?

ja w kinie przewaznie zasypiam. chyba ze jakis film co mnie urzeknie bardzo i chwyci za serce, dlatego mowie zawsze Ł ze jak mam placic zeby sie nie wyspac na niewygodnych fotelach to wole w domu zostac ;)

Agulqa mi czop odpadł 2 tygodnie przed porodem więc z pewnością do szpitalanie jechać. Chyba, że byś dostała skurczy lub wody odeszły.

Dziewczyny kiedy przyjdzie pora na pewno będziecie wiedziały. Do szpitala dopiero jak skurcze regularne albo wody odejda, no chyba że będziecie po terminie i was poloza.

a czy ktoras z Was myslala o porodzie w domu?;)

kurde ale mi dzis niedobrze. nie wiem czy po tych wielkich witaminach, czy jak. ale ciagle mi sie czyms odbija... bleee... i do tego jakos mdło mi

reklama
Do góry