reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2015

Indi no pewnie :tak: Jeśli to dla Ciebie ważne to nie ma co robić sobie na przekór :-) Zazdroszczę, że macie tam wybór. Niestety, mimo sporego zainteresowania i wzrostu takowych porodów, nasz minister zdrowia uznał, że nie ma w naszym kraju potrzeby refundacji... :szok:

reklama
agulqa, Gabi łączę się z Wami w bólu mdłościowym :-( nie wiem co się stało, kilka dni już mi naprawdę lepiej było...widocznie dzidzia postanowiła sobie podrosnąć właśnie i wydziela hormony :-D

Tak, ale nie zawsze dostępne na życzenie (opóźniają podanie, albo anestezjolog zajęty), a część szpitali to otwarcie sobie kasę życzy, ale to można niby zaskarżać... :dry:

Emilchen, nawet nie strasz, że mdłości wracają... aaaaaaa nieeeeeeeeee tylko nie tooooooo :-D

Nie no... wiem, że niektóre dziewczyny mają mdłości nawet całą ciążę. Mam nadzieję, że Twoje takie jednorazowe i szybko sobie pójdą :tak: Ja na szczęście mam już tylko wstręt do części potraw... :confused2:

Ja bym w życiu nie chciała rodzić w domu. W szpitalu byłam spokojna bo wiedziałam, że jak coś to zaraz cesarkę zrobię i aparatura do ratowania maleństwa. Ja szpital miło wspominam, każda rodząca była w oddzielnym pokoju i miała przy sobie studentkę co cały czas badała tętno dziecka.

Aza, jesli ktos sie czuje na silach to niby czemu nie, ale w pierwszej ciazy to tak naprawde nie wiadomo, czego sie spidziewac.
Dziewczyny, a slyszalyscie o tym reality 'Born into the wild' ? :D

Nie. Kojarzą mi się tylko zdjęcia/filmiki z internetu babek, które same w lecie, rzece rodzą :szok: A o co tam chodzi?

reklama
Aza oczywiście byliśmy na "Jak wytresować smoka 3" w 3d , m i starszy syn chcieli iść na Transformers ale nie zgrywały się w czasie z bajką i trwają ponad 2 godziny. Polecamy bajkę
Tak się nałaziliśmy,nie mówiąc już o tym ile kasy wydaliśmy
Znalazłam super sokowirówkę,ale pooglądałam i postaram się znaleźć ją w necie tańszą oczywiście
Co do mdłości to u mnie też powróciły i poranne torsje również,a i jeszcze zębów wieczorem też umyć nie mogę bez wymiotów
Co do porodu to nigdy nic nie wiadomo,u mnie pierwsza ciąża bezproblemowa,a zakończona mega krwotokiem (przedwcześnie odklejone łożysko) i natychmiastowa cesarka która uratowała dziecko a być może i mnie tak więc niczego nie można przewidzieć

Do góry