reklama
Ste witaj )))
Dzieki za odpowiedzi z upławami, czyli to normalne
Agulqa czop to jak napisała Nulini taka galareta lekko zabarwiona krwią. Mi odszedł przy siusianiu. Jednak nie ma nic wspólnego z wodami bo one mogą się sączyć nawet jak jest czop. Czop może też wcale nie odejść a dopiero przy samym porodzie. Jego zadaniem jest zabezpieczenie dziecka przed bakteriami. Jeżeli pęknie Ci pęcherz płodowy to usłyszysz takie pyknięcie i wody polecą.
Dzieki za odpowiedzi z upławami, czyli to normalne
Agulqa czop to jak napisała Nulini taka galareta lekko zabarwiona krwią. Mi odszedł przy siusianiu. Jednak nie ma nic wspólnego z wodami bo one mogą się sączyć nawet jak jest czop. Czop może też wcale nie odejść a dopiero przy samym porodzie. Jego zadaniem jest zabezpieczenie dziecka przed bakteriami. Jeżeli pęknie Ci pęcherz płodowy to usłyszysz takie pyknięcie i wody polecą.
Ostatnia edycja:
bada m.
Fanka BB :)
Miłeg babeczki
Witam nowe mamusie
Świadectwa odebrane,teraz jesteśmy w McD a później kino
Aza upławy mam najczęściej białe,a czop mi otdszedł i za 20 minut wody chlusneły
Witam nowe mamusie
Świadectwa odebrane,teraz jesteśmy w McD a później kino
Aza upławy mam najczęściej białe,a czop mi otdszedł i za 20 minut wody chlusneły
Bada no widzisz, jednym zaraz chlusną a innym dopiero na porodówce przebijają nawet po odejściu czopu. Widzę, że poród zaczęłaś tak jak ja, z pompą ))) Na co idziecie do kina? My za tydzień chcemy iść na Transformersów
nieobecna87
Fanka BB :)
Mi czop nie odszedł, a wody na parkingu przed szpitalem gdy już mialam 7cm rozwarcia.
ste
Początkująca w BB
Dzięki za miłe przywitanie
Mi czop odszedł po południu, a rano zaczęły wody chlustać Maż próbował mi wmówić, że nie trzymam moczu bo na poród przecież za wcześnie A i czop u mnie to nie była galaretka z krwią, tylko wyglądało jak mocne mleczne upławy podbarwione brązową krwią, więc byłam pewna, że to nie to.
Ja do kina z córą planuję się wybrać na "jak wytresować smoka 2" w 3d. Mogą być fajne efekty
Mi czop odszedł po południu, a rano zaczęły wody chlustać Maż próbował mi wmówić, że nie trzymam moczu bo na poród przecież za wcześnie A i czop u mnie to nie była galaretka z krwią, tylko wyglądało jak mocne mleczne upławy podbarwione brązową krwią, więc byłam pewna, że to nie to.
Ja do kina z córą planuję się wybrać na "jak wytresować smoka 2" w 3d. Mogą być fajne efekty
reklama
ste
Początkująca w BB
Pierwszy raz na filmie 3d byliśmy jak miała 2,5 roku. Wtedy wytrzymała do połowy filmu a drugą połowę bez okularów oglądała Drugi raz bylismy rok temu w wakacje i wytrzymala prawie cały film, dopiero jakiej 15 min przed końcem zdjęła. Może teraz się uda cały seans..Tylko ona zawsze była wytrwała w kinie/teatrze Na teatrzyk dla dzieci wzięłam ją jak miała równo dwa latka i jak się skończył spektakl to nie chciała wyjść i wolała "jesce raz jesce!"