reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Boże, pamiętam to! Namiętne wypatrywanie czopa i codziennie pytania "czy to to" Niestety mnie ani czop, ani wody nie odeszły, więc można rzec, że i teraz będę "pierworódką"
Miałam jechać na teorię, słoneczko piękne, ucieszyłam się, że nie zmarznę.
I co? Po przejechaniu kilkuset metrów okazało się, ze mi się przerzutki zacięły - nie dało się wrzucić tych lżejszych, więc bez szans, żebym podjechała pod wiadukt.
Wróciłam się do domu i stwierdziłam, że to może znak, żebym dzisiaj na rowerze nie jechała i zamiast teorii - będę się opalać
Miałam jechać na teorię, słoneczko piękne, ucieszyłam się, że nie zmarznę.
I co? Po przejechaniu kilkuset metrów okazało się, ze mi się przerzutki zacięły - nie dało się wrzucić tych lżejszych, więc bez szans, żebym podjechała pod wiadukt.
Wróciłam się do domu i stwierdziłam, że to może znak, żebym dzisiaj na rowerze nie jechała i zamiast teorii - będę się opalać
Megami
Bóg jest szaleńcem ;)
Nie mogę patrzeć w lustro, wyglądam jakbym ospę miała Nie wiedziałam, że na mojej twarzy jest tyle miejsca na pryszcze. Nigdy nie używałam podkładu bo nie widziałam potrzeby a teraz wstyd mi z domu wyjść
O to, to! Mam to samo... Cała w kropki, policzki najgorsze i pojedyncze w innych częściach... Też będę musiała chyba czymś to zatuszować
Dziewczyny mam pytanie: czy macie upławy?
Mam, tzn mam dużo śluzu jak po owulce, u mnie to standard przez cały cykl i ciąże ;-)
Matura... też mnie matma ominęła na szczęście LO zrobiło ze mnie tępaka matematycznego
Poród... Moje pęcherze płodowe wyjątkowo mocne Nie mogłam liczyć na taki początek porodu
Miłego dnia, opalania, gratki dla zdolnych dzieci za piękne świadectwa
femme fatal
Mama Ninki :)
Kasiekz witaj ;-)
Mamablogerka o kurcze tez bym się wkurzyla nie cierpię takiego zachowania ze strony rodziców ze jednemu dają a drugiemu nic
Nieobecna mam ten sam problem z cerą :-/ okropnie mi się porobiło... &&&& dla siostry daj znać jak jej poszło ;-)...o Doczytałam gratulacje dla siostry :-)
Miszka hej ;-)
AZA ja mam ale takie delikatne jasne wiec takie normalne chyba nie męcze się z tym bo to po sikaniu tylko wiec wkładek nie musze nosić póki co ;-)
Ja miałam od razu regularne skurcze wiec wiedziałam że to to wody mi na porodowke juz odeszły ;-) a czop to nie pamiętam
Dzisiaj u młodej w przedszkolu przywitanie lata i takie trochę zakończenie przedszkola dla tych odchodzących wiec idziemy ;-) chociaż ja się nie czuje najlepiej :-/ gardło dalej boli i ta głowa -_- no ale najważniejsze że temperatury nie ma...
Ja zawsze do piątku czekam bo w piątek wchodzę w nowy tydzień
Miłego dnia laski :-)
Mamablogerka o kurcze tez bym się wkurzyla nie cierpię takiego zachowania ze strony rodziców ze jednemu dają a drugiemu nic
Nieobecna mam ten sam problem z cerą :-/ okropnie mi się porobiło... &&&& dla siostry daj znać jak jej poszło ;-)...o Doczytałam gratulacje dla siostry :-)
Miszka hej ;-)
AZA ja mam ale takie delikatne jasne wiec takie normalne chyba nie męcze się z tym bo to po sikaniu tylko wiec wkładek nie musze nosić póki co ;-)
Ja miałam od razu regularne skurcze wiec wiedziałam że to to wody mi na porodowke juz odeszły ;-) a czop to nie pamiętam
Dzisiaj u młodej w przedszkolu przywitanie lata i takie trochę zakończenie przedszkola dla tych odchodzących wiec idziemy ;-) chociaż ja się nie czuje najlepiej :-/ gardło dalej boli i ta głowa -_- no ale najważniejsze że temperatury nie ma...
Ja zawsze do piątku czekam bo w piątek wchodzę w nowy tydzień
Miłego dnia laski :-)
ste
Początkująca w BB
Cześć dziewczyny! Chciałabym do Was dołączyć. Termin mam na 2.01, choć pierwszy poród był 2,5 tygodnia przed terminem, więc teraz może tez się tak zdarzyć. Wtedy powiłam córeczkę - październik 2009. Teraz prawdopodobnie syn - lekarz na USG powiedział, że coś mu się majta między nogami, ale na tym etapie /13 tydzień/ dziewczynkom czasami też coś się majta
Chciałam dołączyć do Was już wcześniej, ale dużo obaw miałam. O tę ciąże staraliśmy się 2,5 roku z dwoma niepowodzeniami po drodze. Do niedawna nie mogłam uwierzyć, że tym razem się udało
Chciałam dołączyć do Was już wcześniej, ale dużo obaw miałam. O tę ciąże staraliśmy się 2,5 roku z dwoma niepowodzeniami po drodze. Do niedawna nie mogłam uwierzyć, że tym razem się udało
agulqa_b
Fanka BB :)
ste witaj! wiele z nas mialo przejscia przed ciaza lub juz w trakcie, ale wszystkie myslimy pozytywnie
dziewczyny sorry za 'glupie' moze pytanie, ale co to jest ten czop? pierwsze slysze o czyms takim ;p
dziewczyny sorry za 'glupie' moze pytanie, ale co to jest ten czop? pierwsze slysze o czyms takim ;p
Żelka
Fanka BB :)
Witaj ste, fajne info ze szansa na parke
Witajcie dziewczynki, spokojnego cieplego dzionka Wam zycze skrobiecie, skrobiecie wszystko czytam. A jak przychodzi do odpisania to mi sie miesza wszystko. Skleroza ciazowa mnie dopada :/
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Witajcie dziewczynki, spokojnego cieplego dzionka Wam zycze skrobiecie, skrobiecie wszystko czytam. A jak przychodzi do odpisania to mi sie miesza wszystko. Skleroza ciazowa mnie dopada :/
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
agulqa, czop to korek, który zamyka pęcherz z wodami płodowymi Żeby Ci wody odeszły to najpierw musi wypaść ten korek PODOBNO zabarwiona na czerwono galareta