reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Dzień dobry!!!
Ja ostatnio sie zaprzyjaźniłam z woskiem i podgrzewaczem :D ale faktycznie, że jakoś szybciej mi gice zarastają. myślałam, że to moja wina i źle golę ale może to hormony... Rzęsy teżmi wypadają ale obstawiam, że to przez to, że odstawiłam odżywkę i niestety już tak nie rosną bujnie jak wcześniej plus te co urosly wychodzą bo kuracja przerwana :(
Znajoma się chwaliła, że jej włosy na głowie w ciązy rosły błyskawicznie - moje nie chcą...

reklama
U mnie też niestety zostaje maszynka. Chyba mam za grube włoski, bo kremy mało skuteczne. Oj chciałabym mieć tak przynajmniej tydzień spokoju :-D Nie wiem czy na głowie mi szybciej rosną, bo są długie i ciężko stwierdzić, ale brwi nadal mocne i też trzeba się męczyć :baffled:

Witam porannie,

U mnie włosy na głowie rosną bujnie i chyba szybciej.
Niestety włosy we wszystkich innych miejscach również.
Ale ja zawsze miałam problem z nadmiernym owłosieniem.
Moim przyjacielem od zawsze jest depilator. Był też etap wosku. Niestety mam tez problem z wrastaniem włosków pod skórę.
Więc ostatnio najbardziej jestem zaprzyjaźniona z golarką elektryczną.
Po niej nie mam przynajmniej podrażnień :-)

Yggam, jesli masz ciemne wlosy to sprobuj lasera po ciazy, mi zajelo OK 12 sesji wiec dluzej niz przecietnue ale juz na nogach nie mialam praktycznie nic, a pod pachami wybilo kompletnie po 4 sesjach. Ja Nam nuestety czarne I grube wlisy I nawet jak golilam codziennie to I tak cebulki byly widoczne, a pi depilatorze czy po wosku po jakis czasie pojaeialy sie ropuejace obrzydliwe krosty

Witam :-) ja do okolic intymnych tylko krem Veet,nogi tradycyjną golarką,mam depolator,ale ten ból jest dla mnie nie do przejścia :happy: ( ud nie golę bo nie muszę,z natury jestem blondynką,więc to chyba dla tego)no i włoski wrastają,ostatnio kupiłam też pastę cukrową,ale to też mi nie pasi.Włosy na głowie rosna mi szybciej, w tym miesiącu nawet miesiąc nie wytrzymały bez farbowania i siwki powychodziły,ale też dosyć mi wypadają
wizytę wpisałam
McPearl u mnie na targu te spodnie kosztują 50 zł,więc wcale nie za tanio,a do tego chciałam ciemniejsze,bo przy jasnych majtki mi było widać,a tak to ja paradować nie będę :-D

Ostatnia edycja:
Indi, Dokładnie mogłabym przekleić to co o sobie napisałaś:-D
Więc mówisz, że laser warto wypróbować?
Nawet kiedyś o tym myślałam. Ale na tamten czas to było finansowo nie do przeskoczenia

Sprobuj, moge Ci smialo polecic. Nie orientuhe sie w cenach w PL, tutaj np jesli kupuje sie 1 sesje to jest drogo, ja kupowalam po 6 sesji I wtedy za 1 wychodzilo mniej wiecej tyle samo co za wosk, a efekt nieporownywalnie lepszy. Mozesz tez poszujac na jakichs grouponach itp, czasami sa dobre oferty.
Tylko zazbaczam, po ciazy :) jest to na tyle nowy wynalazek, ze nie do konca jest znany wplyw na dziecko. W zwiazku z tym, ze w ciazy przechodzimy burze hormonalna, moga sie tez pojawic przebarwienia skory. Niektorxy mowia, ze jest bezpieczny, inni ze nie. Babka w tym salonie gdzie ja chodze powiedziala mi, ze lepiej nie ryzykowac I przelozyla mi wykupione sesje na po ciazy. Aha, to nie jest tak ze wlisy znikaja na wieki wiekow, trzeba potem chodzic raz na pol roku albo na ROK odswiezyc.

Ostatnia edycja:
reklama
U mnie owłosienie w normie, na szczęście, bo z natury jestem brunetką i samo w sobie jest widoczne jak tylko zaczyna odrastać. Używam maszynki, czasami kremu, ale jakoś nie bardzo mi podchodzi.

Kurcze u nas znowu zimno i deszczowo i ponoć cały weekend ma taki być. brrr

Do góry