reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2015

Indi mi pomagal moj M, albo lusterko, ale faktycznie jest ciezko na samym koncu. Nic nie widac :D

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

reklama
Dzień dobry :-D

U mnie póki co spokój w pierwszej ciąży pamiętam te włosy na brzuchu fuuu jak mnie to brzydzilo na szczęście nie zgolilam i same później gdzieś znikły :p

Co dobrego na śniadanie macie? Bo mojego do sklepu chce wysłać a nie wiem po co :-D

femme ja juz zapomnialam ze sniadanko jadlam :D swiezy chlebe, szyneczka i pomidorek :) mniami

poniewaz siedze w domu nie mam takiej presji na golenie. na uda zawsze stosuje krem, okolice intymne kiedys krem do depilacji, od jakiegos czasu jednak golenie. najgorzej lydki bo wlosy tak silne ze nie wiem czy krem by podolal. teraz i tak juz planuje na krem przejsc, z wygody bo jednak kilka dni zaoszczedzone bedzie ;) swoja droga moze macie jakis dobry sprawdzony krem?

Dzień dobry piątkowo.

Depilacja... bleh, nie znoszę ale co zrobić. A z dużym brzuchem to na wyczucie :-D

Na mnie zadnego kremy nie dzoalaja, poza tym obilo mi sie o uszy, ze w ciazy die nie powinno ich uzywac. Po depikacji woskiem wlisy wrastaja mi w skore, wiec poki co jedynie golenie pozostaje, a brzuch zostawie tak jak jest, w sumie nikt poza mezem ho nie wuduje wiec nie strasze otoczenia :)

reklama
Agulqa - ja od zawsze do okolic intymnych używam veet niebieskiego. :) Nie wyobrażam sobie używać tam golarki, cała we krwi bym była ;) Do tego mam strasznego, odstającego bliznowca po cesarce więc nie da się tam ogolić :/ W pierwszej ciąży w ogóle nie miałam bonusowego owłosienia, nawet na brzuchu, mam nadzieje, ze teraz będzie tak samo. :) Nawet tej takiej czarnej kreski od pępka w dół nie miałam :)

Do góry