reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

reklama
Indi, do końca ciąży radziłam sobie całkiem dobrze. Bez lusterka itp. Niestety moja skóra nie toleruje golenia częściej niż raz w tygodniu, piecze i swędzi jak np ogolę łydki 2 razy w tyg. Po depilatorze strasznie mi wrastają więc sobie odpuściłam. Woskiem też nie lubię się bawić. Elektrycznej maszynki niestety nie mam. Muszę pomyśleć by spróbować krem. Wcześniej pamiętam, że jakoś u mnie szczególnie dobrze nie działały.
Kurcze, czy wy też chodzicie ciągle głodne? Prawie codziennie budzę się w nocy głodna, gdzie przy Mikołaju zdarzyło mi się to raptem raz...boję się o swoją końcową wagę...;-)

McPearl, mi non stop w brzuchu burczy, co chwila jem a od poczatku ciazy schudlam 1 kg :( albo mi me ta boli z bardzo przyspieszyl albo nie wiem

Kurcze, czy wy też chodzicie ciągle głodne? Prawie codziennie budzę się w nocy głodna, gdzie przy Mikołaju zdarzyło mi się to raptem raz...boję się o swoją końcową wagę...;-)

dokładnie:tak::tak: tylko bym jadła.. jedyne co mnie ogranicza to praca, gdybym w domu siedziała to żarłabym non stop i z pewnością nie byłyby to warzywa, bo ostatnio to w głowie mam chipsy, orzeszki i czekolady :zawstydzona/y:
a dzisiaj na obiadek będzie prawie świątecznie bo barszcz i pierogi z kapustą :-)

Mi odkąd minęły mdłości też ciągle chce się jeść ale staram się podjadac owoce, w końcu czereśnie się zaczęły zaraz będą maliny, a sad mam pod nosem więc mogę nawet w nocy jeść:)

McPearl to musiałaś mieć maluni brzuszek, jak sobie radziłaś bez lusterka :) chyba że na czuja :-D:-D
Ja też jestem ciągle głodna, ale jak coś zjem zaczyna mnie mdlić więc musze ostrożnie :crazy: Jedynie owoce toleruje w ilościach tonowych

Hej, ale długo mnie nie było. Małe kłopoty były ale już zażegnane.

U mnie golenie tylko zwykła golarką, najszybciej i pod prysznicem to najczyściej. Mam i depilator i maszynkę elektryczną i wszystko beee.

A mi się wcale nie chce jeść, jak nigdy bo przed ciążą to ciągle coś jadłam, przez co wyglądam jak wyglądam...

Ja sie wlasnie musze czasami niezle nagimnastykowac przy goleniu zeby nic nie ominac, dlatego martwie sie, ze z brzuszkiem bedzie ciezko, chociaz z drugiej strony bedzie rosnac stopniowo, wiec moze sie przyzwyczaje.

Ja tez uwielbuam owoce, praktycznie wszystkie. Raczej nie ciagnie mnie do fastfoodow ani czegos bardzo niezdrowego ( no przyznaje, raz mi siextak mega chcialo pizzy, bylam wtedy strasznie glodna) wiec poki co jest ok

reklama
mnie nie ciągnie do niczego ,jem bo jestem głodna,bo gdy jem mniej mnie mdli (od 3 dni mega mdłości powróciły) za to na nic konkretnego nie mam ochoty,odrzuciło mnie od jogurtów,owoców zmuszam się bo wiem ,że są zdrowe,a na słodkie to w ogóle patrzeć nie mogę no ,oprócz lodów czasami :happy:
Ewi dobrze,że wróciłaś
Powodzenia na dzisiejszych wizytach,choć nie wiem czy dziewczyny są jeszcze wśród nas,bo się nie odzywają

Do góry