reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2015

reklama
Witam z rana.
Po urlopie czas wracać do pracy bleeee.
Normalnie już chora jestem, a jeszcze z domu nawet nie wyszłam.
Dzieciaki moje coś nie chcą się dobudzić.
Ciekawe jak pójdzie powrót do p-kola po przerwie.
Młoda się na pewno ucieszy, ale młody pewnie z płaczem pójdzie.
Ehh ok idę się szykować buuu ;(

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

Karteczki:) ktos ich kuedys nie zbieral
Dziewczyny, czy Sam tez tak szybko wlisy rosna w ciazy? Nie nadazam ich ogarniac a tu lato w pelni, glupie tak wczarnych kryhacych rajstopach chodzic :(

Hej
U mnie na odwrot, leca mi wlosy i rzęsy bardzo, a jakos szybszego wzrostu nie zaobserwowalam :/

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Agulqa, no na brzuchu to mi tez. Zelka, mi nie chodzi nuestety o te wlisy na glowie, tylko na nogach, brzuchu pod pachami itp, w tych miejscach gdzie nie chce my ich miec :) przed ciaza chodzilam na laser I juz prawie nie mialam nic, a teraz nie moge. Pozostalo mi golenie, codziennie :(

Haha ;) te z brzucha wytra sie po porodzie (chyba :p) a reszta no coz czas postawic na naturę i pokochac wloski :p

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

reklama
Po ciazy poziom hormonow wroci do normy, wiec mam nadzieje ze te wlosy przyhamuja. Zastanawiam sie jak wyglada sprawa golenia w zaawansiwanej ciazy, bo przeciez brzuch tez bedzie przeszkadzal

Do góry