reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Mi się zawsze marzył maine coon piękne są ale odkąd mam Cornish Rexa to już innego nie wezmę cudowna rasa jak to moja mama mówi jak brzydkie tak kochane :p

reklama
Tak widziałam już miśka :-):-), ale byłam u gin na NFZ i wcale mnie nie zachwycił, dlatego jutro jadę do prywatnego. Podobno bardzo dobry :-) to się okaże jutro.

cypisiątko witaj i powodzenia u lekarza!

Orgazmy przez sen... Kobitki, widzę niewiele Wam trzeba :-D:-D:-D Szał :-)

Ja mialam takie sny w poprzedniej ciazy bo bylo duzo abstynencji przymusowej. Teraz tez sexu ni ma bo poki co nie wolno to moze mnie nawiedza :)

Nulini mi się raz zdarzyło ;-)
Nulini mialam ;-) i tez sie budzilam hehe :-D
obecnie w ciąży miałam raz, a wcześniej od czasu do czasu się zdarzało :-D

Uff, czyli nie jestem nienormalna i zboczona :-D:-D:-D

malinka, ja na swoje zmarszczki na czole patrzeć nie mogę i już noszę grzywkę :baffled: Krem za 8,99zł, CIEN na dzień przeciwzmarszczkowy z Q10 :tak:
Mnie się głupio zrobiło, jak pokazywałam rodzicom dokumenty do ślubu i oczywiście wpisałam nazwisko męża, a mama taka "zaskoczona", że zmieniam nazwisko, dziwnie mi się zrobiło... Całe życie wszyscy nauczyciele i wykładowcy na studiach mi mówili, że mam absolutnie nie zmieniać nazwiska panieńskiego, bo GENIALNE, ale jakoś tak wydało mi się to naturalną koleją rzeczy...

My też mamy kota, dachowca, 7 lat już ma, pieszczoch okrutny i śpioch, ale że we wrześniu dołączył do grona jamnik, to Cycu na spokój raczej nie narzeka - Kopiko bez przerwy go gania :-D

reklama
Nulini- jakie mialas nazwisko, że takie genialne?

Ja od razu wiedziałam, że będzie nazwisko męża, nic innego nie wchodziło w grę:)

Do góry