reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Witam niedzielnie :)

Sok z malin można, potwierdzam. Nie można naparu z lisci malin, bo może wywołać skurcze. Dlatego poleca się go bliżej porodu. A nieporozumienia pewnie z braku wiedzy. Nie każdy lekarz sie zna na ziołach i naturalnych metodach.

My z tych raczej płodnych :D w kalendarzyk też nie wierzę, ale npr jak najbardziej, ale to nie dla tych, co nie lubią ograniczeń :)
Poza tym poznanie własnego ciała może bardzo pomóc, i przy poczęciu i diagnozie różnych chorób.

Snów ostatnio nie mam, erotycznych tym bardziej :p

Ja dziś nie do życia, jakbym mogła to cały dzień bym przespała.

Ostatnia edycja:
No widzicie pewnie o te liście chodzi i zostało juz przekształcone na sok z czasem ;-)

My po obiedzie ziemniaki udało mi się tylko zjeść z surówka z marchwi :-S może mi ból głowy przejdzie... Taka fajna pogoda a mi się nie chce tyłka ruszyć :-/

agulqa_b nie, ja jestem po prostu wielka kociara i kocham kotki wszystkie :)

Co do soku z malin jak juz padło owoce są bezpieczne chodzi o napar z liści one na początku ciąży mogą przyczynić się do poronienia ale pod koniec zalecane na skurcze :)

A my z Olą właśnie wróciliśmy z kina, jak wytresować smoka 2 fajna bajka ;) ale dość długa choć to pewnie przez te durne reklamy na początku

Co do snów ja mam same erotyki :D wszystko co mi się śni kręci się wokół sexu ;)

mi się dzieci nie śnią za to erotyczne :p ale to przez brak seksu :p
U mnie jak na razie 1 sen erotyczny, ależ miałam przyjemną pobudkę wtedy :tak:
Co do snow erotycznych to tez je miewam ;-) ech...:-D

A macie orgazm przez sen??? :-D
Z Młodą zdarzyło mi się ze 3-4 razy, że właśnie śnił mi się seks i budziłam się w momencie szczytowania, szczytując naprawdę, rewelka! :-D
Dobrze, że nie jestem mężczyzną i nie musiałam zmieniać prześcieradła :-D

agulqa, no właśnie dlatego i ja i Doggi napisałyśmy, że my z tego wora chcemy wyjść, bo jesteśmy wyjątkami :-D

Doggi, my byliśmy ostatnio z Młodą na RIO2, genialna baja, ale reklamy przed - 45 minut!!! :wściekła/y: No myślałam, że wyjdę z siebie, po samych reklamach Młodej już się nudziło, MASAKRA!

agulqa_b nie, ja jestem po prostu wielka kociara i kocham kotki wszystkie :)

ja tez :) Mamy czarną kociczkę. Wczoraj była sąsiadka i wyciagnęła jej 2 kleszcze. A dzisiaj zauważyłam , ze w szyi pod pyszczkiem ma jeszcze jednego. Mamy w środku osiedla 1 działke, gdzie ktos sie nie wybudował. Zostały fundamenty, które zarosły wysokimi trawami. Moja kotka ciagle przełazi przez płot i buszuje w tej trawie i kleszcze przynosi. Musze jej ten środek na kleszcze jutro kupić.

Witam Wszystkie Dziewczyny :-D

mam już 5-cio letniego syna Rafałka, a teraz spodziewamy się drugiego dzieciątka. Termin według OM to 16.01.2015 roku.

Pozdrawiam

Slyszalam o herbacie z lisci malin, ze moze powodowac skurcze ale o soku z samych malin nic zlego.
Czesc Cypsiatko! Masz terminal taki sam jak ja :) widzialas juz maluszka na USG?

reklama
Nulini mi się raz zdarzyło ;-)

Cypisiatko witaj ;-)

Ooo dołączam do grona kociar dla mnie dom bez kota to nie dom ;-) niestety w maju musiałam uśpić jednego straszna strata :-( taki młody 5 lat :-/ ale została mi jego mama :-) ta po lewej i w awatarze tez jest ;-) straszny pieszczoch śpi ze mną pod kołdra mam nadzieje ze nie będzie zazdrosna o dzidzie

Załączniki

• 1402845163087.jpg
    1402845163087.jpg
    15,6 KB · Wyświetleń: 31
Do góry