malinka009
Fanka BB :)
No, no ciekawy pomysł, wtedy może i nawet bym się dopisała ;-)Daggi jeśli chcesz, możesz założyć taką tabelke na specjalnie utworzonym prywatnym koncie na Google docs. Wtedy kazda z nas mogłaby ja edytowac. Obcy nie mający linka, nie mieliby dostępu, a bylaby czytelna. Jeśli pomysł by się Wam spodobał chetnie pomoge w założeniu.
W Lidlu kupiłam bluzeczki, ale wzięłam S, bo Mki były jakieś takie strasznie wielgachne
I kupiłam na spróbowanie ich krem przeciwzmarszczkowy, wygrał jakiś tam ranking kremów, ponoć lepszy od Loreala i innych drogich, reklamowanych mazideł
Jaki, jaki ? Do ja mam takie zmarszczki na czole, że jeszcze trochę i będę musiała grzywkę nosić bo postarzają mnie o dobrych kilka lat
dziewczyny jak dziś powitali Was Wasi mężczyźni? ja z rana leżąc w łóżku poprosiłam Ł by otworzył okno. wielkie było moje zdziwienie jak nie zauważył doniczki z kaktusem i spadła mi prosto na głowe. generalnie całe obie ręce i pół czoła miałam w kolcach od kaktusa. powitanie jak żadne inne...
hehe, przepraszam za ten śmiech ale bardzo komicznie to opisałaś
też mam sny, dziś sniło mi się, że urodziłam.. chłopaka i totalnie nieprzygotowana byłam, żadnych ubranek, pieluch i z golaskiem po markecie chodziłam i pampersów szukałam
Co do nazwisk... ja nie wyobrażałam sobie wziąć nazwiska męża... więc mam dwa żeby mu nie było przykro;-) ale nie mogła bym się nazywać inaczej niż "zawsze", inaczej niż moja rodzina... nazwisko męża po porostu było dla mnie obce... tak jak piszecie każdy ma jakieś tam swoje fobie używam tylko swojego nazwiska a jak załatwiam np lekarza dla syna to używam nazwiska męża
resztę nadrobię później