reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

jezyk ja czytam wszystko jak leci po prostu lubię czytać ale 50 twarzy greya bardzo nie lubiłam tesciowa stwierdziła że to książka dla kobiet których mąż mię zaspokaja i się trochę pod tym podpisuję ;) bez obrazy of course ale dla mnie kiepska książka kiepsko napisana, za to Harry poter od 3ciej części mistrz rok temu wszystkie 7tomow w miesiąc przerobilam (pierwsze podejście ;) )

reklama
Ja fantasy tez glownie, ale orsonem scottem cardem nie pogardze gra Endera i cala seria polecam a to sc-fi . Jestem fanka wiedzmina i Achaji oj wszystkiego gdzie magia miecz seks i krew sie przeplataja. No i uwielbiam swiat czystej krwii

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

A to faktycznie super, nie spotkalam jeszcze takiego:)

Ja też nie, nie licząc rodziny, chociaż na naszej klasie dużo było ludzi o tym nazwisku :-D Oj, bardzo je lubiłam...

Doggi,
Harrego skończyłam na 4 części, nad czym ubolewam ogromnie, bo go UWIELBIAM!!! Greya nie ruszyłam i ruszyć nie mam zamiaru, mam wstręt do wszystkiego, co jest tak cholernie reklamowane...

Ja zaś uwielbiam horrory (Masterton mistrz!), kryminały, książki trzymające w napięciu, z resztą w filmach też tego szukam :tak:
Na Mikołajki mąż mi sprawił "Inferno" Browna, wiecie, że się popłakałam?
Nigdy w życiu mi książki nie kupił, a trafił tak idealnie, jak z żadnym innym prezentem przez te lata :-D

Bo tak jak pisalam, Grey jest przereklamowany. Ja czytam w sumie też wszystko, oprócz romansów, i po nowości siegam często, Greya przeczytalam całego, żeby po prostu znać. Ale ja z wykształcenia jestem polonistka, pracowalam w szkole parę lat (niestety na zastępstwo) i oprócz tego pracuję od paru lat w bibliotece. Polecam Wam książkę " Chata" ale dopiero po porodzie, bo robi wrażenie i nie pozostawia obojętnym, zaznaczam, że to żaden horror

Ja lubię klimaty wampiry, wilkołaki i taki szalony świat dziwnych istot :) swego czasu saga zmierzch mną silnie wstrząsnęła ale byłam gowniara i na szczęście mi przeszło jak zobaczyłam jaką mimoze dali na bellę ;)

Ja za to kryminały głownie, chociaż czasami coś innego też lubie przeczytać. Greya czytałam, głównie z ciekawości bo tak było o nim głośno a później się wciągnęłam. Fantastyką za to zaczytuje się mój mąż.

Ej no zaraz zaraz ale Jane Austen to klasyka literatury angielskiej. Z reszta te wszystkie kowenanse, klady spoleczne inny swiat jak fantastyka troche. Browna tez lubie czytalam wszystko po za cyfrowa Twierdza. Harego czytalam calego. Zawsze w noc po premierze.
Horrory mnie nie kreca chociaz uwielbiam ogladac ekranizacje Kinga, ksiazka nie wpadla mi w rece.
Edgar Alan Poe tez ma super opowiadania (Edgar fajne imie).

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Zmiana tematu... Kuźwa zrobiłam taki rosół ze masakra!!! Jest przekozak pół gara juz zjadłam!!!!!! Nawet mąż jak wpadł na chwilę do domu mówi "co masz do jedzenia" ja mówię "dobry rosołek" a ten "nie lubię wody z tłuszczem" to naciskam "spróbuj matołku" i powiedział ze kozak ze mam schować żeby braciak nie zjadł bo on chce więcej jak wróci :)

reklama
Do góry