reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Malinka podziwiam to ze wszystko przeczytałam

Gosiane a czym się objawia ta biochemiczna?

Co do origami przez sen zdarzyło się :-) później tylko.myślałam czy.mąż.co.zauważył

Cypisiatko. Witam :-)

Wiecie co? Mnie do tych snów nastrajaja niektóre książki. Mam już pokaźną kolekcje :-)

Mąż się uparł i wezwał lekarza na Wizytę domowa. Okazało się ze mało brakuje a Będzie zapalenie płuc. Mam się wygrzewac,posmarować maścią na rozgrzanie. Mam też przepisane Zastrzyki i czopki na gorączkę

Wysłane z mojego C5303 przy użyciu Tapatalka

reklama
Mama Blogerka zdrowiej szybciutko.

A jakie to ksiazki podczytujesz ? ;)

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Żelka np. 50 twarzy greya całą seria
Dotyk Crossa całą seria
Wszystkie książki Olivi cunning
Trzy oblicza pożądania
Jego dotyk
Rozkosze nocy
Żar nocy
Tylko mnie poproś
Obudzone pragnienia
Specjalistka
Blue Angel

Nulini- jakie mialas nazwisko, że takie genialne?

BAJEK :-D Cudowne, krótkie, miałam piękny podpis i zawsze byłam Bajeczna :-D A teraz jak mam się podpisywać nazwiskiem, to mnie skręca, bo jest długie i zawsze mi krzywo podpis wychodzi :-(

Co do orgazmi przez sen zdarzyło się :biggrin2: później tylko.myślałam czy.mąż.co.zauważył

O to samo się martwiłam! :-D Matko, ale Twój mąż miał nosa! Pięknie by Cię pan dochtór urządził :wściekła/y:

Greya mam, ale ja bardziej gustuje w fantastyce a z romansow Jane Austen ;)

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Malinka podziwiam to ze wszystko przeczytałam

Gosiane a czym się objawia ta biochemiczna?

Mąż się uparł i wezwał lekarza na Wizytę domowa. Okazało się ze mało brakuje a Będzie zapalenie płuc. Mam się wygrzewac,posmarować maścią na rozgrzanie. Mam też przepisane Zastrzyki i czopki na gorączkę

Biochemiczna to jest taka kiedy poronienie jest b. wczesne i samoistne. Przewaznie spowodowane jakimis wadami w podzialach komorkowych itd. Ogolnie w terminie @ wyszedl mi "+" test pozniej z krwi bhcg tez a za 10 dni dostalam juz krwawienia. Na szczescie samo sie wszystko oczyscilo.

Cale szczescie ze maz uparty i wezwal tego lekarza!

A ja mam wieczorny napad glodu!:eek:

reklama
Do góry