reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Witajcie kochane
Nie pisałam ostatnio nic z braku czasu
Będziemy robić remont w domu lada moment i wczoraj pojechaliśmy oglądać meble do kuchni, AGD. płytki itp
Przerażona jestem kosztami ale zrobić trzeba

W przyszły poniedziałek mam nadzieje że fasoleczke zobacze

Mam coś dla przeziebionych ;)
Wysłałam męża do apteki i Pani dała mu syrop i tabletki do ssania *spam*. Są jeszcze krople do nosa, ale akurat nie mieli.
Wszystko oparte na naturalnych składnikach.
Zobaczymy tylko czy faktycznie będzie pomagać ;)

Mama Blogerka nas też czeka remont pokoju Tymona.
Wszystko mamy już kupione dawno tylko ciagle czasu nie ma.
No, ale teraz musimy się sprezyc przed narodzinami bobaska :)

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

Witam dziewczyny
Rano zaliczyliśmy turniej Kacpra, bo gra w piłkę nożną, wróciliśmy koło 13 i wszyscy poszliśmy spać, niedawno wstałam :) Mi troszkę jakby przeziębienie przechodziło, mniejszy katar, zobaczymy co będzie dalej.

renata i jak tam komunia??

Jezyk zazdroszczę drzemki.
Ja niestety nie mam okazji na krótki sen w ciągu dnia, bo mój mąż zawsze idzie spać pierwszy i ktoś musi na dzieciaki uważać.
Te drzemki są chyba po prostu dla niego zarezerwowane :/

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

witam i ja po drzemce na kanapie nawet nie wiem kiedy mi się oko zamknęło i oczywiście po przebudzenia pierwsza myśl > ALE JESTEM GLODNA/ a przecież niedawno obiad zjadłam apetyt mam jak wilczyca wszystko zjadam :-D

Witam się i ja.
U nas wszyscy przeziębieni, Filip marudzi , a mi głowa pęka. Ale przynajmniej ładna pogoda, to troszkę na dwór wyszliśmy, bo inaczej oszalelibyśmy w domu.

Doggi, możesz zmienić na liście datę porodu;) Lekarz przyznał się, że się pomylił czyli wychodzi 3 styczeń;)

wolne szybko leci jutro znowu mąż do pracy dzieci do szkoły a ja znów pranie sprzątanie jeju kocham to:-D

reklama
Hello :-) widziałyście prognozę pogody,szaleństwo z tego zimna i deszczu teraz tropiki i do 30 stopni ma dochodzić :tak:
Ja rzadko kiedy cieszę się z poniedziałku,ale tym razem się cieszę,bo jak ten tydzień minie to już blisko do 26 i dowiem się czy wszystko ok z moją ciążą, :tak:nadal nikomu nie powiedzieliśmy,a tak mnie korci,ale będę twarda .
Najgorsze co mnie czeka to rozmowa z dyrektorką po wizycie i już trenuje w myślach co jej powiem, pierwszy raz będę w takiej sytuacji i się mocno stresuje,ale najważniejsza fasolka,a z resztą sobie poradzę.
Miłego wieczorku :happy2:

Do góry